Baksmällan

Tråkigaste filmen någonsin men den var rolig till sist...2/5
inte min typ av film

Minnen från 2009

 • Vad snabbt tiden har gått och imorgon så är det 2010!
  Kommer ihåg att jag började blogga 2009-06-23 och det var 2009 och jag har så många minnen från underbara 2009 både Roliga och Tråkiga saker.
  Som tex

  1Började blogga.
  2Såg Twilight och blev Besatt av filmen och böckerna:D
  3The Vampire diaries blev en serie
  4Började nian
  5Blev 15 haha
  6Såg Dead by April,Darin o Ola o många mer..
  7Såg New moon:D:D
  8Min systers förlovning
  O mycket meeer som jag inte kommer på just nu.


  Ett minne från 2009

 

 


Beyonce - Broken Hearted Girl


Annie & Jasper

Spoiler!! Spoiler!!!
Älskar Annie och jasper!!!

Obsessed

Igår hyrde vi tre filmer en av dem var Obsessed och Baksmällan som jag ska se just nu och The Haunting In Connecticut.
Jag vågar inte se The haunting in connecticut.
Eller ska jag?

90210 wild alaskan salmon&Unmasked

Såg wild alaskan salmon och den var bra men ska erkänna att säsong 1 var mycket bättre!
Men gillar den nya Annie mer lugn och så.
och så såg jag Unmasked.
Jag ska inte avslöja saker och så för jag vet inte om ni har sett den här avsnittet.
Men gillar den nya tjejen(Ivy)
Ska se nu -''Womans intuition''

90210 Environmental hazards

Såg den förigår och den var bra och nu vill jag att Liam ska säga sanningen till jen och jag är före än er just nu kanske två avsnitt före...
Och vill säga Grattis till min storasyster som förlovade sig igår så Grattis!!!

Det är över mellan Charlie Sheen och Brooke Mueller!

Det är över mellan Charlie Sheen och Brooke Mueller!Det är slut mellan Charlie Sheen och hans fru Brooke Mueller! Paret gifte sig för mindre än två år sedan och nu har Mueller alltså bestämt sig för att kräva skilsmässa. Sheen arresterades ju häromdagen efter ett stort bråk med Brooke och det visar sig nu att paret faktiskt varit separerade i smyg och att Mueller har bott i Aspen under den tiden. Enligt uppgift så hade både Mueller och Sheen alkohol i blodet när Sheen arresterades och som ni vet så har Charlie ett förflutet i drog- och alkoholberoende. (Källa: Radar Online)

Charlie Sheen gripen efter bråk med sin fru!

Charlie Sheen gripen efter bråk med sin fru!Det är inte första gången det stormar kring skådespelaren Charlie Sheens privatliv. I helgen greps han i samband med ett våldsamt bråk med sin frun Brooke Mueller. Paret befann sig i skidorten Aspen i Colorado för att fira jul men tydligen gick något snett och Brooke Mueller ringde polisen. Enligt Mueller skall Sheen ha knuffat henne efter ett gräl och polisen fick komma till hennes undsättning(Källa: Radar online)


Vilken söt son du har Christina Aguilera!

Vilken söt son du har Christina Aguilera!Som ni kanske redan vet är vi rysligt förtjusta i Christina Aguileras lilla son Max Bratman. I går var han och mamma ute för att handla mat och leksaker till familjens hund och såklart ville Max följa med på en tur på stan!

God jul också...


This Is Why Jacob Black Belongs to Bella Swan

Länk

90210 The Porn King

Hatar Jen!!!Såg den idag Här.Stackars Annie men har en känsla på att det är Teddy som har dödat personen.
Och när ska Naomi få reda på att det var hennes syster!Dixon han är skit rolig.
Saknar Dixon&Silver.
Jag säger en sak jag tycker säsong 1 var bättre än andra.....


Ethan&Silver/Liam

Vad säger ni blir liam och silver ett bra par i serien??

Vem är snyggast?

Se hela bilden

Idol Rabih tar plats i Let's Dance!

Idol Rabih tar plats i Let's Dance!Rabih Jaber från idol blir den som kommer ta över "Bonde Söker Fru Jannes" plats i årets omgång av Let's Dance. Janne som inte kan tävla på grund av ett förstorat hjärta var tvungen att hoppa av i torsdags och detta lämnade en plats ledig åt vår idol-favorit! Rabih är mycket spänd över uppgiften och säger
till Expressen att: "Michael Jackson har alltid varit min förebild. Han var grym på att dansa och sjunga. Nu har jag lärt mig sjunga, förhoppningsvis kommer jag lära mig dansa fantastiskt också". Härligt Rabih, vi tror på dig så det gäller att börja träna med en gång!

Adam Gregory

Adam är såååå snyyygg men är han för söt o snygg?
Jag menar han är med i 90210 och ibland ser han ut som en barbie-docka ahha
HOT or NOT?


Jessica Stroup&Dustin Milligan

Ihop?dejtar?
Yes!Yes!Yes they are!
Men är dem fortfarande ihop jag menar de är gamla bilder...Dem passar så bra ihop.

Jessica Stroup
Jessica Stroup föddes 23 oktober 1986, i Anderson, South Carolina, USA.
 
Vid 17 års ålder fick hon ett stipendium att studera vid University of Georgia, men tackade nej för att satsa på en skådespelarkarriär.
På bara 17 flyttade hon till Los Angeles och genast tog båda klasserna och fick både modellering och agerar erbjudanden. Sedan dess har Jessica starred i flera filmer slå skräck bland Prom Night (2008 / I) och The Hills Have Eyes II (2007), och har bokat en ledande roll i det helt nya spin-off "90210" (2008) som en av huvudkaraktärerna, "Erin Silver".
På sin fritid, har Jessica umgås med vänner och familj, titta på film, spela volleyboll och lyssna på musik.Hon är (1.73 m)Selena Gomez nya video-''Naturally Music"

Selena Gomez nya video- flipp eller flopp?Älskar alla vackra smycken i videon!

riktigt bra!

Zac Efron Posing With Dogs

After months of grappling with the conundrum of how he can possibly seem more adorable, former High School Musical stud Zac Efron finally stumbled upon a solution in Aspen, Colorado, on Sunday, when he discovered that, by posing for the cameras while petting a group of lovable pooches, he instantly becomes 17 percent more appealing.

Thankfully, Efron experienced his "eureka!" moment before he had to resort to his back-up plan: Donning a pair of shorts and a blond, curly wig while skipping around and pretending to lick a giant, novelty lollipop.


click through the photo gallery


90210: One Party Can Ruin Your Whole Summer

Såg sista avsnitten av säsong 1 och den var okejh typ jag menar Liam är en idiot och Ethan kan man inte snacka om shiit förstör skit mycket men han passar med Silver och Annie hon exploderade som Liam sa och Adriana fick en söt bebis.
Fyra ORd Liam är en idiot
Naomi var skit Taskig hur kan hon döma så snabbt.

Screw you, Naomi -Annie
Ashton Kutcher sörjer Brittany Murphy

Ashton Kutcher sörjer Brittany MurphyBrittany Murphys före detta pojkvän Ashton Kutcher är förkrossad över ex-flickvännens hastiga bortgång. Han skriver på sin Twitter att "Idag förlorade världen en bit solsken" han sänder även sina kondoleanser till Brittanys familj och till hennes make. Paret var tillsammans under ett år efter inspelningen av filmen "Smekmånaden" där de spelade mot varandra

Sorry

Har inte kunnat blogga så mkt för var inte hemma,Sov över min kusin så nu ska jag blogga lite och när jag fick reda på att Brittany dog så är jag helt ledsen hon är en duktig skådespelare som har gjort bra filmer...
Kommer inte kunna blogga denna veckan heller så de kommer va helt dåligt men ska försöka.


 Ps:Blev stolt över mina betyg:D:D

Brittany Murphy död!

Hade ingen aning att hon dog igår ....RIP Brittany.

Familjen: ”En fruktansvärd tragedi. Hon var vår dotter, vår fru, vår kärlek”

Skådespelerskan Brittany Murphy är död.

Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd på söndagsmorgonen och kunde inte återupplivas.

Polisen har nu inlett en förundersökning.

Räddningstjänsten i Los Angeles kallades under söndagsmorgonen, runt klockan 8 lokal tid, till en bostad i Los Angeles.

Huset tillhör Murphys make Simon Monjack.

Enligt sajten TMZ, som i juni var först att rapportera om Michael Jacksons dödsfall, var det Brittany Murphys mamma som hittade skådespelerskan medvetslös i duschen.

Hjärtstillestånd

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen.

Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center där hon dödförklarades 10:04.

Läs mer här

RIP


Robert Pattinson fick utbrott på fans!

Stackars Rob!Twilight-hunken Robert Pattinson har fullt upp med sina fans. Igår fick han en stor kram och en puss av ett fan som strax därefter berättade att hon precis tillfrisknat från svininfluensan! Rob blev arg och puttade undan henne samtidigt som han skrek åt henne att hålla sig borta från honom. Rob beordrade därefter sina livvakter att hålla borta alla fans. En stund senare sprang han till apoteket och köpte munsköljmedel. Stackars Rob har verkligen fått uppleva baksidan med att vara en världsstjärna! (Källa: news.com)
Oj!!

Kevin Jonas bröllopshelg i detalj!

Kevin Jonas bröllopshelg i detalj!Wow, det är en stor helg för bandet Jonas Brothers-medlemmen Kevin Jonas! Han ska nämligen gifta sig med sin flickvän sedan lång tid tillbaka, Danielle Deleasa. Paret ska vigas på ett slott på Long Island och tydligen har förberedelserna pågått in i mista detalj. De har till exempel byggt en romantisk isbana som gästerna kan njuta av. Ikväll är det generalrep inför ceremonin och många av gästerna kommer redan att vara på plats. Vi har också hört att brödernas nära vän sedan länge, Demi Lovato, ska komma.
Källa>Posh24

My One Tree Hill Boyfriend is


Naaw hhaaha

I'm...Elena?


Har ni inte provat detta kom igen de är skit ballt!
Jag är Elena woohhoo

The Runaways Trailer!!!

Kirsten stewert&Dakota Fanning!

Snö!!YIPPI

Glömde säga att de snöa hela igår och jag ÄLSKAR snööö!!!Så yippii!!!Har alltid velat att de skulle snöa på min födelsedag(1dec) men nix pix

Till Avslutning imorn

Har köpt dessa býxor från H&m (liknande)Min är finare haha och så köpte jag den här från Gina tricot  Ska ha de imorn de är ju skolavslutning så ska ha en linne under kavaj/jackan kommer bli skit fint:D
Vad säger ni eller ska jag ha röd tunnikan från Gina men nu finns den inte där så jag kan vissa er men vad ska ja ha på mig imorn??

90210 Off The Rails

Såg igår Off the rails och så ska jag se Okeari,Donna snart färdig med säsong 1 och Liam är så söööööööötVad säger ni?

Audrina Patridge kör solo!

Audrina Patridge kör solo!Audrina Patridge håller nu på att avsluta sin roll i TV-serien The Hills för att gå vidare med ett eget TV-projekt. Vi såg henne igår filma för detta i Beverly Hills och hon verkade verkligen trivas med sitt nya liv. Vi kunde även lägga märke till hennes nya mer sofistikerade look, kul även att se att hon har fått tillbaka sitt mörka hår! Nu kan vi bara se fram emot att se detta snart på MTV!

Har P. Diddy en tvillingbror?!

Wow, så likt!Wow, ofta när vi ser vaxfigurer av Hollywood-stjärnor ser de inte alls ut som i verkligheten. I P. Diddys fall är det dock helt annorlunda. Här är det verkligen svårt att se vem som är vem av dessa två. Bilderna är från Madame Taussauds museum i New York där de presenterade den nya vaxdockan P. Diddy igår och självklart var objektet där i egen hög person. Han var också väldigt mån om att hans avbild var lika snygg som den borde så han rättade till smokingen på dockan så att den satt perfekt.

Ps. Det är Diddy i vit smoking, ja.

Liam

Liam är så snygg!!!Han passar inte med Naomi och så visste jag inte hur galen Silver är shhiit tatuering och filmen och allt hahah Crazy?haha
Men älskar Silvers roll bäst.

90210 Of Heartbreaks and Hotels

Kollar nu på den och så söt Liam är hiihi

Taylor swift-Fifteen,The Script - Breakeven

Taylor swift ''Fifteen''
The Script - Breakeven

90210 Love Me or Leave Me


Ska se Love me or leave me och de är 1 säsongen avsnitt 12 så de är ju bra ska bara vara klar med 1 säsongen :Dska hinna innan måndag!


Vanessa Hudgens stora 21-årsfest!

Vanessa Hudgens stora 21-årsfest!Ashley Tisdale och pojkvännen Scott Speeder!Till och med Selena Gomez var tvunge natt uppge sitt namn i dörren!Vanessa Hudgens fyllde som många av er vet år igår och eftersom hon fyllde 21 och därmed blev myndig i USA så förstår vi att hon var väldigt glad! Vanessa sprang födelsedagsärenden hela dagen igår och hoppade sedan i en supersexig party-klänning och åkte till East för att möta upp vänner som Selena Gomez och Ashley Tisdale! Vi hoppas att Vanessa var nöjd med dagen!

Vem bar den bäst?

Zoe VS Sophia
Avatar-stjärnan Zoe Saldana bar denna Helmut Lang-tunika med ett par matchande gråa strumpbyxor och pumps på ett Audi-event i Los Angeles för inte så längeseden och sen dök Sophia Bush upp i samma klänning och ankelboots på en premiär i New York. Vilken av de unga Hollywood-tjejerna bar upp den bäst tycker du?!

Kate Hudson och A-Rod gör slut!

Det är över nu!Ytterligare ett Hollywood-par går skilda vägar! Kate Hudson gästade ju David Letterman i helgen och då trodde vi att hon och Alex Rodriguez var ett stabilt par. Så var inte fallet! Tydligen så har hennes kompisar nu bekräftat att det är över och att Kate nu refererar till Alex som en "nice guy" och en vän! Undrar om Kate någonsin kommer att hitta någon ny att älska? Vi får väl se vem den lyckliga mannen blir! (Källa:
USWeekly)


Taylor Momsen Makes Miley Look Like a Prude16 years old and well on her way to Lindsay Lohan territory, a barely-dressed Taylor Momsen heads to the set of Gossip Girl in NYC. And, no, this wasn't an outfit worn by Little J!

Honestly girl, a garter belt and a skirt that doesn't even cover your vajunk? In this weather? What an adorable prostitot.


Taylor Lautner Saturday Night Live(MUST WATCH!!!)

(MUST WATCH!!!)
hahahahahahahhahaAHAAHAHHAHAHAHAAH

90210


Kimberly MacIntyre
: I'm Kim, I'm from Las Vegas. I wear size 8 shoes, I have three piercings, but I won't say where, and I like tacos.
Ryan Matthews: Great, I also like tacos. Welcome to the school.
Kimberly MacIntyre: Any piercings?
Ryan Matthews: [to the class] Moving on.

Kimberly MacIntyre: [to Ryan] Do you have a girlfriend?
Ryan Matthews: [laughs] That's none of your business.
Kimberly MacIntyre: Are you gay? You seem gay.
Ryan Matthews: Yeah, about as gay as your dad.
Kimberly MacIntyre: My dad's dead.
Ryan Matthews: Hm. Well, I think your dad's about as dead as I am gay.
Kimberly MacIntyre: Touché.


Jag vet att jag är helt efter i serien men kunde inte sluta skratta åt de hon sa..

90210 There's No Place Like Homecoming


Ska se den nu och kanske hinner med ''secrets and lies''.
Kan ingen säga till vilken avsnitt  ni är på tv:n?

Grattis på födelsedagen Vanessa Hudgens!

Grattis på födelsedagen Vanessa Hudgens!High School Musical-stjärnan Vanessa Hudgens inledde sitt födelsedagsfirande tidigt igår morse med sin pojkvän Zac Efron. De gick sedan och åt lunch i äkta Hollywood-style med sina vänner på kända "Ammo Cafe" där de såg ut att ha det riktigt kul. Vi hoppas att du hade en fin födelsedag Vanessa! Håll koll på Posh24 för fler bilder från kvällens festligheter...
Grattis!!!!

The Holiday,Skicka vidare och solstorm

HolidayThe Holiday på TV3 21.00.-en bra film(rekomenderar den)
Skicka vidareSkicka vidare på kanal 5 21.00
(den med)
SolstormTV4 21.00
Dem har redan börjat så vänd på kanalen!!

Audrina Patridges hemlighet!

Audrina på sitt lokala gym!Om ni undrar hur Audrina Patridge och de andra The Hills-tjejerna kan vara i så bra form hela tiden så har ni svaret här! Audrina sågs skriva på lite papper på sitt gym i Los Angeles innan hon gick in och körde ett hårt träningspass. Där ser ni, till och med kändisar måste röra på sig för att hålla sig friska och snygga!

Lucia och..

Min kusins födelsedag så Grattis!!

90210Ska se ''The Bubble'' och 'Wide Awake and Dreaming'' då är jag typ avsnitt 5 ngt sånt .
Vill hinna och kan någon säga till mig vilken ni är på asså då på tv400 så jag vet vilken jag inte ska se asså då följa med i tv:DWhich 90210 Character Are You?Aaha är som silver då personligheten ''typ'' tycker själv att jag är nästan som Annie.

90210

Min favorit i serien just nu är Silver hon ör cool o så men har inte sett så mycket.Är nu typ i avsnitt tre (första säsongen)

Köp samma tröja som megan fox har!

samma tröja som megan fox har och man kan köpa den i gina tricot

Saknar'' The Vampire Diaries''

Klicka för stor bildSaknar The vampire diaries så jag tror jag ska låna böckerna och läsa...eller? vet inte har tänkt på att läsa twilight böckerna igen men orka med 500 sidor varje bok men jag älskade tredje boken.
The vampire diaries visas snart här i sverige...
Och längtar till nästa avsnitt.
Kan lägga upp några bilder om ni vill.

Kirsten&Rob&TaylorTvå nya bilder enligt mig jag tycker den första var snyggast med Rob och hans glasögon hhaha
Vilken tycker du är finast?

Dagens bild

Taylor Lautner >3

Erik grönwall Higher lyrics

Hey, I'm a believer, and gravity's letting go of me tonight.
mm you came out of nowhere, when everything was passing by at the speed of light
So hold my hand and never let me go
Take a leap of faith into the unknown

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Oh I know it can be scary, you better know when your heart is on the line
But oh, baby don't worry, just hold my hand and never let me go

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Take me higher, I'll hold you as we're shooting through the atmosphere
around us everything disappears, uho uho uhoooo

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by

Flyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnggggggggggggg
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

Lite bilder från idol igår...

Grattis Idol-Erik!Erik och flickvännen Ninni
Agnes-Kommer ihåg att jag ville att sebastian skulle vinna..
Gulliga båda!
Laila BaggeJag tyckte det var inte alls fint!!!vad tycker ni?


Eriks nya hemsida här

New moon....

eb8
eb25
eb33
alicebella1
bella4
cliff
eb52Älskar den näst sista(L)
Källa

Ny jacob&bella bild från new moon

popupKälla

OMG ERIK VANNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Foto:
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÄNTLIGEN FY FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FÖR HELVETE VAR HELT NERVÖS SHIIIITT YEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÄR SKIT GLAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NUMBER 1

SHHHIIITTT LÅTEN PASSAR HONOM PERFEKT

YEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zac efron den nye Tom cruise??

Vad tycker ni är Zac den nye Tom cruise?
Kanske varför inte..lite liknar dem varan ''typ''
kolla där nere om vad dem har typ gemensamt...

What are some of the similarities they gave in the article:

*They love their leading ladies.
*Hiding behind their shades.
*They are both good friends with John Travolta.
*They have the same red carpet pose.
*They have similar do’s.

Jag tror jag har hört talat om de förut men kommer inte ihåg men vad säger ni är Zachary David Alexander Efron  

den nye Thomas Cruise Mapother IV ???


Erik Grönwall!

  Varför Erik ska vinna är för att han ett sjukt bra röst!!!!!
Rösta
nu på honom ser ni inte att han har ett underbar röst att när jag bara lyssnar på han så får jag gåshud asså shhhiiit!
Okej att Calle har utvecklats mest men tycker att Erik ska vinna!

Sjunger vinnar låten TUSEN gånger bättre än Calle!!!


Ring 09941402 eller smsa Erik till 72400 för att rösta på honom.

Dagens fråga


Ni kanske inte ser det så bra men några frågor om vad jag ska ändra på min blogg så bara säg till.
Vill ju inte att mina besökare skal sjunka så jag kan skriva om vad som helst bara ni säger till och då när jag menar vad som helst så något lämpligt

Britney kapar av håret igen!

Britney kapar av håret igen!Som tur är så var klippet inte lika dramatiskt den här gången... Popstjärnan Britney Spears sågs shoppa julklappar inne på Kitson Mens Boutique igår kväll i en ny hårfrisyr och vi måste säga att vi gillar den! Frisyren ger Britney ett mycket mer moget intryck och dessutom så är vi glada att hon tagit bort alla fula synliga extensions!

Vem vinner Idol 2009?


Calle med sin kära gitarr. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Erik Grönwall in action. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
????????
Men hoppas på att de är Erik!
Vem tror ni vinnercalle-erikcalle elle erik?


Gisele Bundchen & Tom Brady fick en pojke!

Gisele Bundchen & Tom Brady fick en pojke!Ännu en framtida Victoria's Secret-ängel har fötts! Fotbollsstjärnan Tom Brady och hans fru Victoria's Secret-modellen Gisele Bundchen fick en liten pojke i förrgår natt berättade Tom på en presskonferens igår eftermiddag. Gisele var lika förvånad som vi var över barnets kön men inte Tom eftersom han faktiskt vetat hela tiden! Paret har inte valt ett namn än och Tom berättade att både mamma och son mår jättebra! Grattis! (Källa: USWeekly)

Taylor Swift Goes Straight and We Like It ?

Taylor Swift Goes Straight and We Like It (PHOTOS)
 • Taylor Swift Goes Straight
 • Taylor Swift Goes Straight
 • They say a new hairdo can make you a whole different woman, but we had no idea that little  Taylor Swift was just hair-straightener and a flatiron away from this kind of grown-up hotness! The sleek, sophisticated bangs and straight hair have really turned her "fierce" knob up to 11.

Hmmm... we wonder what Taylor Lautner's Abs thinks about his lady friend's makeover?

Jag gillar det inte eller vad tycker ni är det fint?Jag tycker om Taylors lockiga hår.Passar bättre


Taylor Lautner Art

 Så vad tycker ni om den här bilden

The Lady and The QueenBritain's Queen Elizabeth II (L) meets American singer Lady Gaga (R) following the Royal Variety Performance in Blackpool, England on December 7, 2009. Returning to the town for the first time since 1955, the annual show features a wide range of artists from all aspects of popular entertainment and showbusiness.

Kristen Stewart Furthers Oscar Bid With New 'Yellow Handkerchief' Footage

Kristen Stewart Furthers Oscar Bid With New 'Yellow Handkerchief' Footage

We hope Kristen Stewart has cleared some space on her shelf, because something tells us she's going to need the space for a certain little gold-plated man.

Check out this footage from K-Stew's upcoming masterpiece The Yellow Handkerchief, in which the New Moon star and accomplished lip-biter's character, Martine, is convinced to plant a wet one on Gordy (ably portrayed by Eddie Redmayne), because he has an obsession with her and kissing him will make it go away. (Ooh, he's a clever one!)

We smell an Oscar! Well, we smell something, anyway...


Rihanna New Tattoo

Rihanna Now One Tattoo Closer To Turning Herself Into Walking Billboard of Bad Ideas


Ok!
is reporting that Rihanna hit up her fave NYC tattoo parlor East Side Ink last night around 2:00 AM to get a new tattoo of her latest "personal motto" forever applied to the area below her collarbone.

Vad tycker ni om den nya tatueringen?


Idag

Liten bild på  The OC de var länge sen man såg den serien...Tyckte inte om när hon dog:(

Har inte bloggat och sorry men har inte haft tid är sjuk med värsta hosta o förkylning och nästan alla prov är denna veckan och kämpar häcken av mig och snart är det betyg och fick reda på att jag har vg på idrott och blev skit glad:D men nästa termin MVG!!!!
Jag tror denna terminen kommer jag ha bättre betyg än förra men imorgon har jag värsta prov på matte och tors hemkunskap och so läxan på torsdag som jag fixade nyss blev tre sidor shiiooo!!!
Satt i två timmar för jävla so läxan och nu ska jag plugga på matte och sen sovaaa eller kolla lite på tv och jag har börjat se 90210 första avsnittet igår och den var bra och hinner inte se den dessa dagarna utan börjar på helgen :D
Vad har ni gjort idag?

90210

 Såg 90210 nyss och den är rätt bra men jag fattar inget eftersom det är första gången jag ser och naomi är rätt taskig om de är nu hon som har lagt upp bilden på annie men ska leta om jag kan se hela säsong 1 o 2 så ska jag hinna med:D

Röstning om vem som vinner idol 2009

<script type="text/javascript" src="http://x.fnul.se/omrostning/?id=oxs1" charset="utf-8"></script><div id="fnul-omrst"><p><a href="http://fnul.se/vem-vinner-idol-2009-oxs1">Vem vinner idol 2009?</a></p></div>


One Tree Hill

Jag såg den igår yippi har missat skit mycket typ när gjorde Dan operation men det roliga igår var när haley får reda på vad ordet betyder och det var ''KANIN''hahah
 Kolla vad som händer här!Tänk om brooke verkligen är gravid?

Flyleaf

Känner ni igen den här gruppen?
Gå in här och kolla på deras klipp när hon sjunger Im so sick om ni blir skrämda så bara säg till ahha jag blev lite skrämd av henne hihhi fick låten från en kompis igår så jag menar inte min typ av musik inte sån här...lite lugnare kanske och hon skrämmer en.

Taylor Lautner Art

 Så vad tycker ni om den här bilden?

Har Cameron Diaz hittat kärleken i Spanien?

Har Cameron Diaz hittat kärleken i Spanien?Skådisen Cameron Diaz befinner sig i Seville, Spanien, där hon spelar in sin nya film Knight & Day tillsammans med Tom Cruise. Cameron tog ledigt en kväll från filmteamet och festade loss med ett gäng kompisar. Hon såg ut att ha en "speciell" vän med sig som hon såg ut att vara allmänt betuttad i. Kan det vara en ny kärlek, den första i såna fall sen uppbrottet från Paul Sculfor tidigare i år! Och kan det vara så spännande att han är spanjor?


Erik Grönwall-Run To The Hills!

Skit braaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Älskar låten för att just erik sjunger den!

More Beautiful You by Jonny Diaz


!

Gå in här  skit roligt haha man ser om man är en Twi-hard eller redo för kärlek o sånt skit haha gå in och testa

Fyra nya bilder från filmen New moon..

Okej nya,nya är inte exakt dem orden men men jag har inte sett dem så dem är nya för mig .Men har kanske sett den första o tredje men skit samma
Men annars så är dem riktigt fina.Älskar den sista.
Är det någon som inte har sett Twilight och New moon?

Filmer o Serier....

Idag såg jag wildfire och den var riktigt bra.Såg ni den?
Idag finns det fullt med filmer och serier som jag har missat i flera veckor:(Typ One tree hill ) 
1
Jakten på lyckaJackten på lycka-TV3-21.00-Skit bra!!
2Alpha DogAlpha dog TV4-kl 21.00 -har inte sett den men justin timberlake är med och Amanda Seyfried .

Serier:
Se hela bilden

One tree hillHar missat i flera veckor :(

Gossip Girl

 Länge sen jag såg....

O säsongpremiär för projet runway kl 19.00 tv 3

:(Tror inte jag kommer se något av dessa idag får se om jag hinner för har ett stort prov imorgon!
Och värsta matte prov på ons  o teknik redovisning och spanska och allt de skit!

 

Megan fox ART

Megan fox för dagens Art

T-Lauts Lands New Role With A 100% Forecast For More Shirtless PicsWell, Twi-hards. It doesn't look like Taylor Lautner will be giving up his jaw-dropping Twilight body ANYTIME soon.

The Porsche-driving 17-year-old has already landed his next big role after he finishes Breaking Dawn (which has yet to be confirmed, but you KNOW it's happening)!

The amazing opportunity is none other than Paramount's action flick Max Steel, based on the popular toys and animated TV series. According to Deadline Hollywood, T-Lauts will play the title character, a "19-year-old extreme sports junkie recruited by a secret agency after an accident infects his body, leaving him with superhuman powers."

Superhuman powers???


STYLE:Lauren Conrad

Elizabeth & James Summer Cohen Shirt as seen on Lauren ConradCreator/Designer:
Rebecca Minkoff

Item:
Stud Minaudieres Fling Bag in Black

Where To Get It:
shopthetrendboutique.com

Description:

Shirt: Elizabeth&james summer cohen shirt buy it!

Necklace: Jennifer Zeuner Large Swirly Initial Necklace buy it!

Shoes: Miu Miu Double Cross Platform Sandal Buy it

Om Wildfire

Wildfire börjar sön kl 11.20 och det är ju bra :D

Tove Östman


New Tattoo Miley Cyrus

New Tattoo Reminds Miley Cyrus To Breathe When Staring At Her Own Breasts (PHOTOS)
 

So as we were carefully conducting our CSI-style forensic examination of yesterday's latest batch of Miley Cyrus bikini pics (for science, naturally), it came to our attention that the wayward young Disney pin-up appears to be sporting a new tattoo under her left breast (use our zoom feature on the photos to see for yourselves).

From what we can tell, the scripted letters spell out "Just Breathe," which we're assuming is some kind of personal reminder for her to keep on doing the one involuntary biological behavior that is necessary to continue living (Lindsay Lohan has a similar "Breathe" tattoo on her wrist, leading us to believe there may be some kind of epidemic we didn't know about where starlets are dying after forgetting to breathe because their lives are so busy and important).

Also, why would Miley choose to place such a vital message under her boob? Is she doing a lot of self-exploration in mirrors? Or is the message actually intended for whichever teen hunk happens to be sliding into second base with her this month? Either way, gross.

Vad tycker ni om mileys nya tatuering?


Erik och Calle går vidare

OOOOOOOOMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOVE ÅKTE UT OMG!!!!!!!!!!!!!!
Asså hatar rubriken där uppe ville skriva TOVE men för helvete!

Men jag lovar ska faaaaaaan rösta på erik soooommmm FAAAAAAAN och om han inte vinner så ska jag aldrig  se idol ALDRIG okej det har jag sagt typ sen idol börja men jag såg inte när magnus eller vad han nu heter men skit i det nu faaaan jag blev skit arrrrrrrrrrrrrrggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer över det sen hihi
Vill spränga hela globen hahahahaFoto: Daniel Ohlsson/TV4Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Kommer sakna toveFoto: 889264 men hon kommer bli en stor sstjärna

Vem tror ni går ut ikväll!?

Trion som gör upp om finalplatserna. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Calle,Erik eller Tove?

HOPPAS CALLE BALLE ahahah

Erik och Tove äger som faaaan!!!

Kvittar vem som vinner asså då mellan erik och tove

Tay and Tay Already Celebrating 'Valentine's Day' Together!

You guys, it's Taylor Swift and Taylor Lautner's abs! Together again! On the set of a movie called Valentine's Day! Holding pink boxes of sweet and thoughtful gifts and probably listening to love songs in cars on the way to romantic dinners together!

You know what this all means, right? TayTay are totally in love and going to get married and make a million babies, all of whom will be named Jacob!


Twilight Art


Kate Hudson hetast på premiären av Nine!

Kate Hudson hetast på premiären av Nine!Igår hade den stjärnspäckade musikalen Nine premiär och det var en gedigen skara kändisar på röda mattan. Nicole Kidman, Penelope Cruz, Daniel Day-Lewis, Dame Judi Dench och många andra av filmens stjärnor var såklart på plats och vackrast av dem alla var utan tvekan Kate Hudson! Hennes klänning var något alldeles extra, håller du inte med?

Kolla in Trailer här

Kissie bryter mot lagen: Retuscherade sig smalare!

Ser ni skillnaden på midjan och brösten? Bilden till vänster publicerades i OKEJ.Storbloggerskan Kissie har återigen hamnat i blåsväder. Den här gången har hon retuscherat bilder på sig själv i sin blogg helt utan tillåtelse. Bilderna är tagna av den prisbelönta fotografen Emma Svensson och har publicerats i tidningen OKEJ nu i höst. Kissie ansåg sig inte se tillräckligt smal ut på bilderna och lade istället upp en riktigt dålig retuscherad version på sin blogg, där hon både har gjort kroppen smalare, och brösten större. Detta är brott mot upphovsrättslagen eftersom Emma Svensson inte gett sin tillåtelse till redigering av bilderna, och dessutom är det riktigt fult gjort av Kissie att retuschera bilder som inte är hennes!


Så vad tycker ni är det rätt att gör så ?


Filmer som är ganska roliga...

enligt mig


Som har en bra handling!
 finns mer men de blir för lång inlägg....
vilka filmer tycker ni är roliga

Twilight Art

Jacob black.
Vad tycker ni om den här bilden är den inte så fiiin!

Style:Hilary DuffCreator/Designer:
Givenchy

Item:
Nightingale Bag

Where To Get It:
LUISAVIAROMA.com

Description:
Pants: Juicy Couture Shiny Overdye Denim Leggings Buy it!

Scarf: Tolani Cape with Leather Fringe Buy it!

Grattis på födelsedagen Violet Affleck!

Grattis på födelsedagen Violet Affleck!Det är inte bara jag som fyller år den 1 dec:D

En av Hollywoods allra sötaste tjejer fyllde fyra år igår. Det är givetvis Violet Affleck vi tänker på. Vi såg henne på hennes födelsedag när hon blev hämtad av sin mamma, Jennifer Garner, sin mormor och syster, Seraphina Rose, och visst var hon på bra humör. Vi är säkra på att hon hade en fin födelsedag och att tjejerna hade förberett något alldeles extra för Violet. Vi måste även lägga till att lilla Seraphina ser bedårande ut, hon kommer nog bli minst lika söt som sin storasyster.


Taylor Swift

Taylor Swift - You Belong With Me: Closed-Captioned

Taylor Swift - White Horse: Closed-Captioned

Taylor Swift - Love Story

Taylor Swift - Teardrops On My Guitar


Gillar taylor swifts låtar,riktigt bra om man lyssnar på dem och taylor är en bra sångare....
Speciellt White Horse , Teardrops on my guitar och tycker att you belong with me  är rätt gullig.

Vad tycker ni om taylor swift musik/låtar?

True Women

 Filmen är riktigt bra ni kanske ser att trailern inte lockar så mycket men om man ser själva filmen så tycker man om den och jag har inte sett hela så jag kan inte avgöra men den är jättebra..Men ja ni kanske ser den ändå för Angie är med haha men ser hela idag hoppas ja om jag har tid.


The balck ballon

 Såg den här  i skolan idag tyckte den var bra och den är värd att se...

Fyller år idag ♥


Fyller år idag och jag är 15 nu hihi
Nu kan jag se vilken film som helst på bio hahahaha....
Ska inte ha västa födelsedag och orkade inte gå ut med kompisar heller.Och mamma,pappa,Sanndi och mormor o morfar ska ge mig pengar istället för presenter så de får duga eller ja det var faktiskt jag som sa att jag ville ha pengar istället för presenter .
Ska se hur mycket dem ger mig hahaha
Vi sees tror inte jag kommer blogga så mycket idag....
(Med pengarna så ska jag köpa Converse )
Har jag tänkt mig....
Men grattis till mig hihi