Drillbit Taylor

En rolig film som jag  nyss såg ska se en film med syrran Ha en bra kväll

Taylor Lautner&Taylor swift

PHOTO GALLERY: Taylor Lautner and Taylor Swift on 'Valentine's Day' Set
Taylor Lautner och Taylor Swift? Hur vansinnigt söt!

Tay-Tay gjort  cameo framträdanden för filmen Valentines Day på torsdag i Los Angeles. Paret sköt en scen som idrottare på fictional Henderson High School spår och fältteam.
Wow kolla på taylor lautners armar hahahSpeidi, Expecting A Baby?


Heidi gravid???
Köpte bebis kläder och leksaker  från Kitson Kids

Ashley Greene Photoshoot


Trots allt tycker jag att Ashley greene är sött
(Vet att det har varit dåligt uptadering men ska jobba på det igår var jag inte hemma så det var kanske därför)
Men idag kommer mycket)

Taylor Lautner: "Jag vill ha tillbaka min gamla kropp"

Taylor har gått upp 15 kilo inför rollen i "New Moon"...
Taylor har gått upp 15 kilo inför rollen i "New Moon"...

För att spela Jacob Black i ”Twilight”-uppföljaren ”New Moon” har Taylor Lautner, 17, varit tvungen att gå upp hela 15 kilo. Någon som enligt insiders inte har varit helt problemfritt för den unga stjärnan.  

— Normalt är Taylor mycket tunnare. Han känner sig för tillfället inte som sig själv. Han säger att han vill gå ner minst tio kilo när inspelningen är klar, säger en källa till National Enquirer.  

— Det värsta var allt jag varit tvungen att äta. Min tränare ville att jag skulle äta sex gånger om dagen. Om jag fuskade syntes det tydligt, för jag började gå ner i vikt.  

Det lär dock dröja innan Taylor får tillbaka sin vanliga kropp igen – när ”New Moon” är färdig är det dags att börja med kommande två filmerna ”Eclipse” och ”Breaking dawn”. De kommer att vara färdiga tidigast 2010.
Men snygg endå hahah


Läkaren erkänner – gav Michael drogen propofol


Enligt en poliskälla har Michael Jacksons läkare Conrad Murray nu erkänt att han hjälpt till att injicera drogen popofol intravenöst under Michaels sista dygn i livet, rapporterar AP.  

Som Starlounge tidigare rapporterat misstänks popstjärnans hjärtstillestånd som ledde fram till hans död ha orsakats av en kraftfull dos av läkemedlet propofol, som vanligtvis används för att söva patienter inför en operation.

Conrad Murray ska enligt poliskällan ha erkänt att han gett Michael drogen några timmar innan han dog. Conrads advokat hävdar dock att hans klient ”inte har ordinerat något som har dödat Michael Jackson”.  

Under tisdagen genomfördes ytterligare en razzia mot Conrad Murray. Den här gången sökte polisen igenom hans villa i Las Vegas.  

Läkaren, som närvarade vid razzian, uppges ha varit samarbetsvillig då polisen under gårdagen genomsökte hans hem. På plats beslagtogs mobiltelefoner och en hårddisk, uppger nyhetsbyrån AP.  

I förra veckan gjordes även en stor razzia vid Michaels läkares klinik i Houston i Texas. Med sig hade polisen en husrannsakan där det stod att de nu utreder Jacksons död som dråp.

Resultatet av den rättsmedicinska undersökningen av Michaels kropp förväntas komma någon gång denna vecka
Varför ??

Bryce Dallas Howard till "Twilight"

Bryce Dallas Howard till "Twilight". Foto: Scanpix

"Twilight"-filmerna får en ny ond vampyr. Bryce Dallas Howard tar över rollen som den grymma Victoria i den tredje filmen i serien. Victoria spelades tidigare av Rachelle Lefevre.

"Twilight"-filmerna får en ny ond vampyr. Bryce Dallas Howard tar över rollen som den grymma Victoria i den tredje filmen i serien. Hon ersätter Rachelle Lefevre som hoppat av för att spela med i en film tillsammans med Dustin Hoffman.

Bryce Dallas Howard är dotter till den Oscarsbelönte regissören Ron Howard och har synts i filmer som "Terminator salvation", "Spider-man 3" och Lars von Triers "Manderlay".

Det dröjer ett tag innan film tre i serien dyker upp på bio. Del två i serien - "New moon" - får premiär först i november i år. Trean börjar filmas om en månad och beräknas komma på bio i juni nästa år.
Ni kanske har läst detta men skriver det jag tycker att hon är sötare för Rachelle passar inte som en sån ond mördare utan som en snäll så Bryce  passar bra


So you think you can dance ikväll

Bokat av listan hahah glömde just de men kom ihåg när jag såg listan hahah så nu tar jag min goda choklad och äter mmm jag gick ut trots allt hahah var nästan ute halva dan fast att jag hade planerat att vara hemma.Men vi sees imon.  so you think you can dance börjar om några minuter
Ha en bra kväll

Idag

Idag gör jag inget ...så jag tänker läsa skvaller tidningar och glo på tv fast att det är soligt ute haha orkar inte igå ut idag.
Snygga rob är med i tidningen :D det enda som saknas är choklad hahah
så vi sees senare

Jhon tucker must die

En asbra film hahah den är värt att se ser den just nu i tv 1000 har sett den tusen gånger men man kan se den  miljon gånger utan att tröttna http://s3.tinypic.com/2r4idcl_th.jpg

Tucker är populärt, sexig, begåvad och en komplett spelare.
Han datum tre flickor på en gång, den totala stereotyper varje highschool, det cheerleader, den brainiac och slampa.
När en ny mycket vacker, söt och smart tjej, Kate, kommer till stan efter hennes mors hjärta bryts ännu en gång och förpackningar deras lever upp igen, de ville använda Kate i sin ordning att förödmjuka John.
Men detta misslyckas och han delar upp dem efter "hitta hans känslomässiga behov".
Nu försöker sparka redskap till överväxel och Kate att bryta sitt hjärta och bli den ultimata utmaningen för honom.  De mold henne till det yttersta gymnasiet femme fatal mysterium chic och hjälpa henne få John's aptit blöt.
Även John är LÄNGTAN efter henne, hon uppfyller hans yngre bror, Scott, och blir hans lab partner.
I Scott hon finner vänskap och börjar gilla honom mer än bara platonically och Scott reciprocates dessa känslor, tills han inser att hans bror vill ha henne .
Scotts sett John plocka upp och snabbt avhopp var flickan i skolan och väljer att hålla sitt avstånd från Kate, tänkte hon precis som alla andra John Tucker groupie i skolan. John börjar bli kär i Kate, och hon är medveten om vad en trevlig kille han är enligt alfa hane mask.  Så vad ska hon göra?
Gå längs med systemet och bryter John hjärta på sin årliga birthday bash som godkänts av den "populära" chics vara med John och bekänna sina synder, eller från båda parter och gå till Scott om han får henne?
Och vem kommer verkligen förlora i slutändan?

John Tucker, Kate, den schemeing trio eller Scott?
Det verkar som alla kommer att förlora deras väl som sabotage av John hjärta spiraler utom kontroll. After all John Tucker Must Die...

Jesse Metcalfe ... John Tucker

Brittany Snow ... Kate

Ashanti ... Heather

Sophia Bush ... Beth

Arielle Kebbel ... Carrie

Penn Badgley ... Scott

Jenny McCarthy ... Lori


Får inte glömma.......

Jag glömmer mina serier ofta!!
Ska göra en lista:
1prison break -mån-22.00
2.So you think you can dance-tis&ons-22.00

3Wildfire-varje dag-11.00
                                                                                     
4.Privileged-sön-19.00

Kändis mammor

jennifer lopez marc anthonyAngelina Jolie and daughter ShilohKatie Holmes and Suri Cruise and beckham Jennifer Lopez,Angelina jolie och katie holmes snyggaste mammor eller???
Tycker ni att jennifer liknar hennes barn eller att suri är kopia av sin mamma(katie holmes) eller Angie ?http://farm4.static.flickr.com/3233/2891903634_cc555e4bae_m.jpg det var angelina jolie som liten liknar hon inte Shiloh??
Fast shiloh sötare hahah vad tycker ni ??

The vampire Diariers

Är så glad att dem gör det till en serie har läst alla böcker men aj då jag har glömt läsa Breaking down(Stephenie meyer)Är på typ sida 400 men jag säger er alla L.J smiths böcker är mer spännande och har många karaktärer och man kan inte släppa taget från den .....

Damon


Elena
Jättebra bok!!!
Fats Elena skulle vara blond,Och dem har gjort jättemycket förändring det är det jag hatar ....Men är glad :d
Och Elena skulle vara jättesnygg inte att hon inte är det men hon ser vanlig ut hahah

Clark Little


Kollade nyss på Fokis blogg och så såg jag dessa snygga bilder vilken grym fotograf''Clark Little ''

90210

http://dyngan.se/karinafmalmoe/files/2008/07/beverly_hills_90210.jpghttp://watch-beverly-hills-90210.com/wp-content/uploads/image/90210_cast_1024.jpg

Från 1990 till 2008
Jag har sett den gamla beverly hills men just nu vill jag verkligen se den nya och varför lägger dem den på kanal tv 400 tänk om man inte har kanalen och då missar man allt men just nu kollar jag på  dansk kanal men just nu så är Adrianna fortfarande gravid och jag hoppas kanal 5 eller vilken kanal som helst  lägger serien vill förstå den från början

mischas liv i spillror

Mischas liv i spillror

En nergången Mischa Barton hasar omkring vid poolkanten på
En nergången Mischa Barton hasar omkring vid poolkanten på Four Season Hotel strax innan polisen kommer och tvingar iväg henne till psykkliniken.
Foto: BULLS
En välmående Mischa Barton som två år tidigare slog igenom s
En välmående Mischa Barton som två år tidigare slog igenom stort med den hyllade tv-serien ”OC” anländer till Golden Globe-galan i Los Angeles.

Hyllade ”OC”-stjärnan fast i missbruk och dödslängtan

HOLLYWOOD. För mindre än fyra år sedan var Mischa Barton firad tv-stjärna i ”OC”, modeikon, JC-modell och sexsymbol.

I dag är hon ett vrak – inlåst på psyket.

Ett tungt sprit- och drogmissbruk har ödelagt både privatliv och karriär.

Nu visar en granskning av hennes liv att problemen bottnar i dåliga hemförhållanden och kroppshysteri.

– Mischa vill inte leva längre. Hon tycker att hennes liv är över, säger en uppgiftslämnare i veckotidningen Star.

Att allt inte står rätt till vittnar de personer om som på kvällen den 19 juli såg Barton eskorteras från Thalians mentalklinik i Los Angeles.

– Det här var roligt, ropade 23-åringen vänd mot sina följeslagare, en läkare och en oidentifierad man, innan hon försvann in i en hiss.

Sen, innan dörrarna hann stängas, lutade hon sig fram och skrek, ”Tack för allt!”

Jag vet inte om det är sant men det sägs så i A FTONBLADET ''NÖJE''
Själv har mischa en blogg som hon skriver kanske en gång per vecka och nu har hon inte skrivit något i flera dagar.......

http://mischabarton.celebuzz.com/

Dudaktan kalbe-Kenan&Lamia

Ville bara lägga den här videoklippet.
Jag vet att ni inte vet vad den handlar om eller har sett den men jag älskar serien!

Ska skriva lite :
Lamia-(Asli tandogan) är en tjej som älskade Kenan (Burak hakki)den berömda musiker,)musik.
Men en dag träffar hon han och båda blir galna kära.
Men då börjar alla problem..... Kenan älskade en tjej för länge sen (Laila) men han kunde inte gifta sig med henne så hon gifte sig med hans kusin (Cemil)men när Cemil upptäker att Laila fortfarane har känslor för Kenan blir han arg.
Och efter Lailas död vill Cemil hämnas gemon att ta Lamia från kenan.
Och det enda Lamia vill från kenan är dem 3 orden.
Så vad tycker ni är dem inte söta???

New moon i Comic Con

Skriver autografer
New moon i comic coon


Nikki reed(Rosalie) är snyggare som brunett

Michael Jackson hemliga son?

Michael Jackson's 'Other Son' Is a Family Secret

Tror ni det är Jacksons hemliga son?
Rykterna säger att det är michael jacksons son ( Omer Bhatti
Vad tror ni?

Dudaktan kalbe-Kenan&Lamia

http://www.resimsakla.com/data/media/463/dudaktan_kalbe.jpghttp://www.showtvnet.com/images/yayinfoto/b_dudaktankalbe_02.jpghttp://www.tvrehberi.net/galeri/data/516/d_kalbe_1_15.jpg

Söta
De ba att trycka så får man större bild

New moon Klipp

Jag blev så glad när jag såg detta ååhh jag blev så glad hahahh längtar till biopremiär :D:D Med Jacob. Med ALICE i italien (Rädda Edward )hhhaha

New moon(Bilder)

Bella Swan Jacob Black La Push Beach

Twilight dockorna hahah:
Jacob Black new Moon action figureShirtless Jacob Black Action FigureEdward Cullen Alice Cullen Bella Swan Action Figure New Moon
new moon poster desktop7 can't imagine Jag vill verkligen köpa den ,Det finns Twilight men vill ha New moon eftersom 2010 närmar sig:D

Mixipod

Som ni kanske ser har jag gjort en mixipod asså då låtar som ni kan se och trailers... Om det är någon låt ni gillar kan jag fixa det in men just nu är det mina favoriter(K) Den finns i SENAST INLÄGG Sees senare

The Ugly Truth

En rolig film hahah

New moon bilder


Jessica alba eller Audrina Patridge

Jessica AlbaAudrina Patridge
Vem är klänningen snyggast på???
Jessica alba                                          eller                       Audrina Patridge


Taylor lautner

Så sööött Det var när han var lite yngre och han dansade till låten Yeah-Usher Gulig hahah

Förlovade :)

Jamie Kennedy and Jennifer Love Hewitt: Engaged?

Är tillbaka :DJag sov lite i stugan men har ont i huvudet :(
Här är en bra nyhet :


Love måste vara i luften den här veckan!

Jennifer Love Hewitt och Jamie Kennedy är enligt uppgift  Förlovade!

Page Six rapporterar att Kennedy var på scenen på Laugh Factory i Long Beach, Kalifornien i lördags natt.
Efter två timmar, han drog hans tjej upp på scenen för att underhålla publiken till en publik medlem skrek ut "gifta dig med henne!"
Ni kommer väl ihåg jennifer love hewitt i filmen i '' Remember what you did last summer''

God morgon

God morgon
Hoppas ni har sovit bra alla för det har inte jag :(
Kunde inte sova ....
Jag ska till stugan med familjen så vi ses ikväll eller imon .
Ha det så bra
Puss och kramNy "New Moon" Promo Pic

New 'New Moon' Promo PicAh-whoooooooo!

Kolla in Taylor Lautner ser alla hot och hotfulla i detta nya promo foto för Twilight Uppföljaren New moon.
Här wolfie, wolfie ...

Säg din mening i kommentarerna: Hur kunde Bella Swan eventuellt motstå denna typ av åtgärd?


Click to view full size image

En ny bild på New moon
Godnatt alla


Bloglovin

Lät som plätt

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Britney spears-Radar


Mr&Mrs smith

Brangelina vill göra uppföljare

Under inspelningarna av den första blev de ett par.

Nu ska en ny ”Mr & Mrs Smith” vara på gång.

Brad Pitt och Angelina Jolie sägs vara sugna på idén.

Det är Us Magazine som skriver att ihärdiga rykten i Hollywood gör gällande att Brad Pitt och Angelina Jolie sneglar på att göra en uppföljare till sin gemensamma succéfilm ”Mr & Mrs Smith” från 2005.

Enligt tidningen har Brad Pitt bett manusförfattaren Simon Kinberg, som även skrev den förra filmen, att sätta tänderna i manus till en uppföljare.

– I den nya filmen kommer paret Smith att ha barn och det kommer ha en stor del i storyn, säger en källa inom filmbolaget till amerikanska skvallertidningen National Enquirer.


Emma watson

PHOTO GALLERY: Emma Watson on 'Deathly Hollows' Set
Har samma kappa haha,


Grattis Julia(K)

Grattis julia,Min klasskompis haha Grattis Ska käka godis och massa saker så sees OCH en gång till grattis

I love you,You hate me


Min bästa väns bröllop

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/07/33/17/3/e16789c6-4df5-49a2-9daf-8832ea5e1c4b.jpg En jätterolig film som jag har sett typ för många år sedan men såg den igår i TV1000 jag skrattade varje minut. Här är en rolig klipp när dem berättar hur dem träffade varandra hahahah.

Twilight Game


New moon T&K&R

New 'New Moon' Still!
En ny bild från New moonClick to view full size imageClick to view full size image


Här är rob&kirstens bilder...


Flatliner&L'oreal studio Hot straight straightenning Cream.

http://www.hair1ukonline.co.uk/images/products/Osis-Flatliner.jpeghttp://www.kicks.se/upload/Produktbilder/Harvard/Studioline_HOT_stylingprod.jpg
En bra spray till håret .
Mitt hår är tjockt och när jag plattar mitt hår så blir det lite tjockt .
Så jag rekomenderar Flatliner en bra spray. (köps någonstans i Entre i  malmö)
eller så kan ni använda  L'Oreal Studio Hot Straight Straightening Cream.
Köps i Åhlens eller H&m
 mandy&kirsten

En snabb bild på mandy och kirsten har inget att skriva om...Så jag skriver snart om något annar kollar på Dudaktan kalbe :d
ses senare
Puss och kram

Channing Tatum and Jenna Dewan - Say Hello

Har inte kunnat blogga idag har varit ute hela dan men jag bjuder er en video på brudparet jenna dewan och channing tatum

Twilight: The Comic Book Coming soon

Den komiska-boken är att dra en del inspiration från Stephenie Meyer's enormt populära Twilight bok-serien.

EW.com rapporterar att koreanska artisten Young Kim utvecklar en Twilight läsa bok, som skall offentliggöras av Yen Press.

Twilight skapare Meyer kommer enligt uppgift att grundligt som deltar i projektet och kommer att "granska varje panel,"

men från provet panel ovanför den ser ut som Young Kim har fått en hel del utrymme i de tecken som "visuell representation.
Kan inte säga eftersom
det är mycket av ett liknar Twilight stjärnor Robert Pattinson och Kristen Stewart i Edward Cullen och Bella Swan tecken, och kanske det är bra.
Skulle du kolla in Twilight tecknade bok, även om de inte ser ut R-Pattz och K-Stew?
Twilight: The Comic Book Coming Soon

Ska köpa twilight parfymen :dTaylor Lautner

SNYYYYYGGGG!!!! snyggare än Rob

Whip it

Förra årets breakoutspel skådespelare från träffen filmen Juno, Ellen Page, stjärnor i den kommande filmen Whip It. Den indie stiletter också stjärnor Drew Barrymore och Juliette Lewis.

Shopping idag!!


Jag och mamsen  och mina söta systrar gick till Entre och köpte massor med kläder.
Jag har beställt dessa byxor  fast i mörkare 249.50 ska se om dem är snygga jag kanske köper dem vet inte.
köpte en väska från New yorker och gula skor som matchar med min gula tröja :D snygga är dem.
Jag kanske köper converse skor nästa månad :D

Bortgift mot sin vilja

http://www.gugglan.se/bortgift_mot_sin_vilja.jpg  En jättebra bok som min syster lånade från stadsbibliotek och så tjatade hon om boken så jag hade inget att göra igår kväll och tog fram boken och läste lite.....
Från första sidan kunde jag inte släppa taget här är lite om vad den handlar om:

Franska Leila var 21 år när hennes föräldrar tvingade henne att gifta sig med en femton år äldre man.
Äktenskapet blev en mardröm.
Först efter många år av misshandel och flera självmordsförsök lät föräldrarna henne slippa ifrån mannen, men inte ifrån äktenskapet eftersom skammen är för stor för familjen.
Leila är inte ensam om sitt öde. Bara i Frankrike finns över 70000 unga flickor som lever i tvångsgifte.
Tillsammans med Marie-Thérèse Cuny- medförfattare även till Souad -vill hon göra människor medvetna om detta samhällsproblem.
En jättebra bok som jag rekomenderar .

Jonas brothers
VIDEO: The Jonas Brothers Do Neil Diamond


Nick, Joe och Kevin gick ut på scenen i Verizon Center i Washington, DC, och de skakade landets huvudstad med överlämnande av Neil Diamond klassiska "Sweet Caroline".

Robert Pattinson and Emilie de Ravin: Sullen on the Set

Robert Pattinson and Emilie de Ravin: Sullen on the Set
On set in ''Remeber me''


One tree hill&Wildfire&The sisterhood of the traveling pants

Vilket par tycker ni mest om? Lucas&peyton eller Junior&kris Här är ett par till från the sisterhood of the traveling pants :D

Anne hathaway


En ny bild av Anne Hathaway som The White Queen från Tim Burton's kommande Alice i underlandet har dykt

Harry potter och halvboldsprinsen premiär.

SF Bio: Harry  Potter och halvblodspriHarry potter och halvboldsprinsen premiär idag.
Ska se den med bästisen någon dag kanske imorgon eller överimon får se om hon har tid:D
Hon älskar Dan(Radcliffe).
Jag vet vad som händer i sista filmen läste lite haha .....
Och glöm inte idag So you think you can dance 21.55

Vem bär klänningen bäst?


Aubrey O'DayDemi MooreCindy Crawford
Aubrey O'day                                                       Demi moore               cindy crawford                  

Vem passar klänningen bäst?

Melissa RycroftKatie Cassidy

Melissa rycroft                                       eller                                  Katie cassidyScream 4


Jag blev chockad ska dem göra scream fyra?
Jadå det sägs så courteney cox och david arquette har sagt att dem ska göra scream 4 tillsammans om jag nu inte kommer ihåg men jag var liten då hahah dog dem inte eller i andra eller tredje filmen???
Men får se den kommer ut 2010

Emma watson&Marilyn Manson's Cinderella Story?


En är den musikaliska återgivningen av allt som är störande och demonisk. Den andra är bedårande stjärna av en trollkarl-Centric film serien.

Kan dessa två galna ungar klarar av att göra film magi tillsammans?

Celebrity Gossip rapporterar att Harry Potter-stjärnan Emma Watson och Antikrist Superstar sångare Marilyn Manson är i samtal för att arbeta på en kommande film tillsammans.

Även om information är knappa, Watson sägs vara att spela en prinsessa i filmen, som kommer till synes vara en Goth-inspirerade modernisering av den klassiska Cinderella.

Låter, eh, intressant.
haha han är vitare än Edward i filmen twilight

Anne hathaway serverar pizza till hennes fans!


Hon ser rolig ut hahah

So you think you can dance

Idag är det so you think you can dance och paret eller vem jag hejar på är: Philip och brandon
och någon tjej kan inte namnet än :d

Grattis

Jag kunde inte skriva igår och Knox och viviane jolie pitt fyllde år igår. Så små söta bebisar

Michael Jackson Beat It.Stockholm

Riktigt snyggt

Höganäs


Igår tog jag dessa bilder det var därför jag inte bloggade ..här är några bilder .....


Channing tatum married!!


Channing Tatum och Jenna Dewan onsdag i en intim ceremoni i Malibu i lördags.

Enligt Us Weekly, ceremonin var bara 15 minuter och var placerad på grund av kyrkan Estates Vineyard, samma plats där Josh Duhamel och Fergie ons tidigare i år.

Över 200 gäster deltog i ceremonin och Dewan s'' made of honor'' var Entourage Brunette Emmanuelle Chriqui.

Paret möttes den uppsättningen av 2006 filmen Step Up.

Grattis till den lyckliga par!

Jennifer's body


Först fick vi en smyga topp på den nya Jennifer's Body släpkärra, Diablo Cody skräck stiletter stjärnmärka Megan Fox som en besatt high school cheerleader på en manlig dödande Spree.

Då är detta kategorin bild drabbats webben, visar Megan ansikte helt upp i blodet.

Och nu, skåda den nya affischen för Jennifer's Body, som visar skådespelerskan förföriskt ställer på en skola skrivbordet, bredvid en avskiljes hand! Den stiletter träffar bion den 18 september.

söööt


Hitta den och tyckte den var så gulig...

Vilken???

Vilken av dem ska jag köpa???


Vilken av dem är snyggare??
Har alltid svårt för att köpa kläder haha vill ha allt .....hahah


Jim carrey blir morfar!


Jim Carreys dotter är gravid och han ska nu bli morfar för första gången!
"Jag är exalterad. Jane kommer att bli en underbar mamma", säger den 47-årige komikern till People.
Dottern Jane är 21 år gammal och ska få sitt första barn med Alex Santana som spelar i ett rockband.
Grattis säger vi till hela familjen!
Ååå lilla barnet kommer skratta hela tiden ahaha

Celebrities hairstyle


Vill ni ha samma hårstil som kirsten stewart?
Här är typs.

Kirsten stewarts hairstyle

Det första som du kommer att vilja göra för att uppnå Kristen Stewart hår är att sätta en generös mängd mousse i handen och jämnt fördela den i hela håret. Det är viktigt att håret är helt torrt när du gör detta.

stil steg Nästa ta en borste och arbeta till en del håret till vänster. Det är viktigt att välja borsta noga, eftersom medelstora radiell borste verkar fungera bäst när förberedelserna inför denna frisyr.

stil steg nu, du kommer att vilja dra ut hårtork. Ta penseln och dra upp din Bangs, med hårtork, slå Bangs lite till höger och till fronten.

stil steg Nästa vidta samma pensel och sorts vind baksidan av hår under och torrblås avsnittet. Du bör torrblås sidor håret på samma sätt, efter att du har blåst under baksidan av hår.

stil steg Nästa du vill få din curling järn ut. Det är viktigt att curling järn är en stor en. Du kommer att vilja börja med baksidan av hår. I stället för ett allmänt cirkulär wrap på curling järn, wrap håret i en spiral sätt. Detta gör att de lockar till slut loss och vågig, inte alltför snäv. Få de lockar för snäv kan missklädsam till det format som du försöker åstadkomma.

stil steg Nästa du vill flytta till sidor om hår. Du bör curl mitten av håret på samma sätt som du gjorde på baksidan av hår. Sedan hoppar du bara över till den nedre delen av hår och spiral wrap ändarna i de stora curling järn också.

stil steg Nästa ta lite hår vax och tillämpa innehållet på ändarna av hår. Det är viktigt att bara göra det här steget om slutar som det finns andra ämnen som ska användas på mitten längd av håret, liksom lockar mot toppen.

stil steg Nästa du vill ta lite hårsprej och tillämpa den lätt över håret. Detta kommer att säkerställa att håret inte verkar hård. Vill du ha den typ som verkar friska och hoppkudde eftersom detta är vad som är så tilltalande om Kristen Stewart's frisyr.

stil åtgärder Det sista steget som du bör vidta för att lägga till volym och glans till håret är att använda någon spray i konditioneringsanläggning. Du kommer att vilja försiktigt dimma håret minst en gång med hjälp av spray i konditioneringsanläggning.

Som ni ser är det verkligen enkelt att få samma utseende på Kristen Stewart. Allt som krävs är lite kunskap om styling steg och Kristen Stewarts hår kan ditt hår

Imorgon miley cyrus

How to lose a guy in 10 days

Jag och min syrra kollade på how to lose a guy in 10 days 2003 film. Vi skrattade hela tiden. Älskade filmen.
PS:Älskade klänningen och den är gul min favoritfärg haha

Liseberg

ska skriva om igår.
.
''
Den här karusellen var bäst haha tyckte om den:d
Åkte Balder första karusellen.
Halima bara blundar och jag där skriker av rädslan hahah.
Dem jag åkte:
Slänggunga
Flumeride
Virvelvinden
Pariserhjulet
Radiobilarna
Jukebox
Spinrock
Lisebergbanan
Och många fler.....Nu ska jag kolla på film ska se vad syrran har lagt på tv godnatt.....

The Final Destination 4

Den jag längtar för. Bästa thriller film jag kan inte säga skräck för det är det inte för mig. Har sett 1 O 2 O 3 Och längtar till 4 kommer ut :D 3 påminde mig om igår :d Ettan!!! Tvååan Trean-BÄÄSST Fyran

What???!!!!

I nyheter som sannolikt kommer att sända vågor av förtvivlan hela teamet Robsten, Life & Style rapporterar att Robert Pattinson har övergett sin Twilight co-star Kristen Stewart-så att han kan ta upp med sin Remember Me co-star Emilie de Ravin.
"Robert mötte Emilie ett tag sedan och har alltid gillat henne," en insider berättar tidningen.
"Han är den som föreslås till producenterna vid toppmöte [samma produktionsbolag som ansvarar för Twilight serien] att hon skulle vara perfekt för Remember Me.
I den ursprungliga screenplay hennes del är skriven för en skådespelare av mexikansk härkomst." Och när R-Pattz säkrade en plats i filmen för De Raven-som delas upp med sin make, Josh Janowicz, strax före filmning började-Det tog inte lång tid för paret att utveckla kemi off-kameran liksom.
"Jag såg dem filmar på 2 juli, och de har tillsammans mycket, mycket bra, säger en spion. "På en punkt mellan tar de stoppas in i en affär för att få en drink tillsammans, de verkar gilla varandra mycket.
" Dessutom, när de två hängda tillsammans på Bowery Hotel i New York den 14 juni med R-Pattz's Twilight co-star Elizabeth Reaser, Reaser deras förhållande ur påsen med en felsägning, så att säga.


Jag mina ord::::
När var dem tillsammans ?
Han dejtade camilla belle och många andra men jag såg aldrig att han var med Kirsten på något annat sätt än vänskap.
Och jag fattar att dem menade att det inte finns någon chans att dem blir tillsammans men jo dem har hela livet.
Kanske nån gång.
Och plus alla vill att dem ska bli tillsammans och få små vampyrbebisar aahahahahahah

Snyggt                                                    
                                                                                                       
                                                                         
                                                
 
                                                     


Älskade alla dessa men jag tyckte N 159 var snyggast vad tycker ni det finns fler bilder på
http://nyheter24.se

RobertLyckligtvis Us Magazine har avslöjade skott av R-Pattz ursprungligen togs för Rolling Stone, men aldrig publicerats. (Eh, varför?!? Bad, Bad Rolling Stone!)

En av bilderna skildrar världen är sexigaste Vampire i en blötläggnings-wet T-shirt, medan en annan tar den 23-årige skådespelaren som utgör saucily i FULLSATT denim västen utan skjorta.

Already gone-Kelly clarkson

American Idol  Kelly Clarkson gör sig redo att släppa "Already Gone", den tredje singeln från hennes SUCCE albumet'' All I Ever Wanted''  och bilder i samband med utsättning börjar göra sig in på webben.

Camp rock 2

Uppföljaren till Disney hit filmen Camp Rock har en ny regissör och författare, original cast kommer att vara tillbaka, även Demi Lovato och Nick, Kevin och Joe!

Camp Rock 2: The Final Jam kommer att låna sin tomt från Shakespeare och börjar produktionen i sommar. Filmen kommer debut nästa år på Disney Channel.

Daniel radcliffe

Daniel radcliffe har inte sett Twilight.
hahahahaha

Megan fox


Ja det är megan fox .
I den nya skräckfilmen '' Jennifer's Body,''
Vad tycker ni blir man skrämd??

Liseberg

Gud vad tiden går snabbt.Liseberg igår skit ballt.Van en nalle :D Bloggar senare sees(K)

Kellan Lutz&AnnaLynne McCord

90210 co-stjärnor och rumored lovebirds Kellan Lutz och AnnaLynne McCord har spelat PRYD om deras förhållande i det förflutna, men New York Post rapporterar att de två var ganska lätt och gratis under helgen.
Sätta i ett gemensamt utseende på det sociala livet tidskriften fjärde juli bash i Water Mill, New York, Lutz och McCord uppgift smet ut för lite ligg, och var inte blyg om att låta gästerna vet vad de håller på med.
"På en punkt, de gick in i ett rum på övervåningen arm i arm och Lutz skämt meddelade att folk hängde ut inuti" Vi letar efter ett ställe att [PIP], "säger en spion.
"Någon som riktar sig till ett badrum, och de gick in" Senare, i smyg par hängas ut tillsammans på Axe Body Spray Lounge i Southampton och Montauk Yacht Club.
Låt oss veta i kommentarerna: Tror du Kellan och McCord verkligen få den på i John, eller var de bara att dra i gästernas benen?
Så vad tror ni ???

Miley cyrus

The 16-year-old Hannah Montana star serves as the cover girl for the latest edition of the venerable women's magazine.

The House of bunny

En rolig film. Jag är inte på så bra humör idag och imon Liseberg så jag är ganska stressad. Jag fixar mina ipod och kameran och allt så det är fullt upp just nu kanske bloggar lite senare. PS:Michael jackson begravs i Los Angeles idag.

Vampire Diaries

Damon,Elena,Stefan :D

Vampire Diaries

Skit GLAAAAADDDDD!!!!!!!!!!
Dem gör det till en serie är skit glaaaaadddd har läst alla böcker.
Uppvakandet.
Kampen
Vreden
återkomsten.
wohooo Fast dem har ändrat mycket. Elena och stefan och damon ahahah

prison break

Prison break idag kl. 22.00

Who Would Win In A Fight: Kristen Stewart or Anna Paquin?

???? Sista inlägget för idag:D Ska till danmark imon hörs sen.....Ha det så bra

Death sentence

Underbara Garrett hedlund i deth sentence.

kändisnamn

Robert pattison: Bright Fame- English

Angelina jolie :Messenger Of God-Italian

Miley cyrus: Smiley-American

Selena gomez:Moon-Spanish

Rihanna:Sweet Basil-Arabic

Suri cruise:Red Rose-Persian

camilla belle: Perfect-Italian

Några fler kändisnamn ni vill jag ska hitta eller era egna namn som jag kan se vad dem betyder och vilket land ?

PS:Lara-Cheerful :D

Kellan Lutz

Kellan Lutz Talks "New Moon" Kellan Lutz-eller Emmett Cullen som Twilight troende känner honom, som nyligen ställdes för ett foto-shoot med arvtagerska Lydia Hearst för sociala livet Magazine, och det gav honom en chans att sprida mer information om den mycket förväntade Twilight Uppföljaren Nymånadsdagen.
När det visar sig, det finns inget annat än goda nyheter. "New Moon var en mycket avslappnad film för att arbeta på och det hela börjar med hur maklig regissör Chris Weitz är" Lutz noterar, efter den känsla av flera av hans co-stjärnor.
"Det Vibe rullar ner till besättningen och aktörer. Det gör det så lätt när vi har alla arbetat tillsammans tidigare.
Allt var så välorganiserat, vilket gör det lätt för aktörerna att göra vårt jobb.
Vi hade mer tid för att bara skratta och skämta och umgås, det är viktigt att ha en gjuten att geler hur vi gör och du kommer att se att fler i den andra filmen.
" Från alla konton är gjutna blir mer som ett klick. "Det är en dröm!" Lutz ravepartyn. "Vi är alla mycket nära och vistelse närmare ange liksom bort. Vi spelar brädspel, gå ut på middag och bara umgås.
Det är fantastiskt att kunna arbeta med en så talangfull grupp av aktörer." Låt oss dina synpunkter: Vad tycker du om Kellan Lutz foton ?

Hahaha


Så länge sen

Kom ihåg när jag och pappa satt i soffan och hejade på Man United hahaha

X factor-crazy girl-Idol värsta!!! Vem är värst


One tree hill.Nathan,chase,Lucas,Brooke,Peyton,Haley

James laffertyStephen collettiChad micheal murray 
sophia bushHilarie Burtonbethany joy galeotti


Bästa filmer från skådisarna
Först sophia bush:

John Tucker Must Die

Hilarie burton:

Solstice

Bethany joy galleotti:

Bring It on Again*

boys

Chad michael murray:

House of Wax

James lafferty:

Boys on the Run

stephen Colletti:

Normal Adolescent Behavior

Så vem passar med vem och vem tycker ni mest om `?
Kommentera :D
Alla från One Tree Hill :D

Nathan:James
Lucas:Chad
Chase:Stephen
Brooke:sophia
Peyton:Hilarie
Haley:BethanyEfron&fox?

Visste Megan Fox bara gå till hennes ultimata dröm datum?
Den 23-årige Stunner delade en intim middag med Zac Efron i tisdags kväll på Pace, ett Uppskala restaurang i Laurel Canyon, Kalifornien, Celebuzz kan uteslutande rapport.
En kollega diner visade "De var mycket vänliga och deras ansikten var nära när de talade."
Det är ingen hemlighet att Transformers 2 skådespelare har haft en sak för den 21-årige High School Musical heartthrob ganska länge.
Som vi rapporterade redan i januari, de två flirted på Golden Globe Awards, höjer ögonbrynen på en efter-fest.

Megan har även sagt: "Vad du inte vet är att Zac och jag är samma person. Det är som Janet och Michael [Jackson], vi är samma person
." Var detta bara en middag mellan två stora varma vänner? Eller något mer komplicerat? Det skulle vara mycket svårare för honom än för henne.
Megan, för ett, insisterar på att hon är helt fria, medan rykten fortsätta swirl att onekligen sexig skådespelare är dating co-stjärnan Shia LaBeouf eller möjligen fortfarande tillsammans med fd fästman Brian Austin Green. Zac, å andra sidan är ganska seriös med lång Temne flickvän Vanessa Hudgens.
Så vad exakt är det som pågår här? Dela med dig av dina tankar i kommentarerna!

WOW-Kevin Jonas Is Engaged!

Wow! Den äldsta Jonas Brother, 21-årige Kevin bedriver lång Temne flickvän Danielle Deleasa! Hur gjorde han pop den stora frågan? Kevin förvånade hans 22-åriga GF som anländer till hennes dörr i New Jersey tidigt i morse, släppa ner till hans knä, och presentera henne med en kudde-cut diamantring som han konstruerade med Jacob & Co Kevin berättade People "Hon sa ja, ja, ja precis 500 gånger supersnabbt i rad." Bröllopet datum har ännu inte fastställts, som hon förklarar: "Det som fortfarande känns som en dröm." Hans föräldrar Kevin Sr och Denise Jonas har släppt följande uttalande: "Våra hjärtan är fyllda med glädje i dag och vi är glada att dela med er om att vår son Kevin har bett Danielle Deleasa för hennes hand i äktenskap. Hennes svar var ja, och det är en sådan välsignelse att hon kommer att ansluta vår familj. Kevin och Danielle har ännu inte fastställt något datum. Familj är mycket viktiga för oss och vi hoppas att vi har tagit upp Kevin vara en underbar människa och man.

Megan fox-Lara croft Tomb raider

Det har varit länge skvaller att Transformers: Revenge of the Fallen Megan Fox görs för att ersätta Angelina Jolie i Tomb Raider Uppföljaren, men åtgärden star har upphört detta prat, anger allmänt att ingen har tagit kontakt med henne och erbjudit henne någonting. "Jag tror det är en roll som Angelina Jolie behärskar, och jag skulle aldrig försöka att ta över efter henne," sade fox

One tree hill-Lucas&Haley

Älskar deras vänskap.

Grattis Hilarie Burton

Fan att jag kunde glömma skriva att hilarie burton fyllde år igår. Tack för Nelly så kom jag på det idag. Igår såg jag många klipp i youtube av one tree hill och vissa gråter jag för och vissa skrattar jag mycket. Så jag bjuder på en videoklipp-Role Playing.Tycker den är rolig. Jag saknar One tree hill high school.

Min stora kärlek

Har försökt göra en klipp på en serie och fixat klart den ska lägga upp den snart.:D Det är stekvarmt idag men det var varmare igår. Jag vet inte vilken film jag ska publicera idag men det finns en film idag i kanal 6. Min stora kärlek har sett den 2 gånger och tycker att den är rätt rolig att en Man som bara kollar på utseende på en tjej och hon måste ha den perfekta kroppen men sen blir han liksom ''typ''Hypnotiserad och träffar rosmary.

New Moon Trailer #2 (fanmade)

Helt perfekt bästa fansvideo :D Längar till 11.20.09 Och dockorna kommer 27 november