Twilight-huset till salu för 23 miljoner!

Twilight-huset till salu för 23 miljoner!Här kommer en stort scoop för alla er Twilight-fans! Nu är nämligen familjens Cullen hus till salu... för ynka 23 miljoner kronor! Ok, det är mycket pengar men på köpet så får du sova i samma säng som Robert Pattinson och Kristen Stewart kysstes och känna mystiken av där allt drama utspelade sig. Detta är alltså ett unikt tillfälle och vi har hört att Robert och Kristen själva är intresserade av huset. Ta en titt, vi tycker huset ser fantastiskt ut!Vill bo där .dhhaha skulle ni velat bo där om ni hade 23 miljoner?

New moon: jacob-Que Quowle betyder....

ghh_62594033Ni vet alla när jacob kysser bella så säger han typ”k-we k-wow-le”. men det är Que Quowle som betyder ”Stay with me forever” på engelska och ”Stanna med mig föralltid” på svenska.
Kul att veta:D:D

Wildfire


Såg Wildfire idag på morgonen och jag älskar serien...det är inte första gången jag ser den men den är faktiskt bra och jag tycker kris  och junior är ett gulligt par och så  undrar jag om den börjar varje dag kl 11.00 för då kan jag inte se den men om det är bara på helgen så är det superb och har sett säsong 1 och vet inte vilken avsnitt de är just nu som visas eftersom jag trodde den skulle visas på sommaren men nu kan man se den :D ska kolla om den bara är på helgen då blir jag jätteglad men kan ändå se den på CastTV

More Robert Pattinson 'Vanity Fair' Outtakes


Robert Pattinson
is capable of a lot more than playing a vampire, you know. He can also, uh, make many facial expressions.

Vanity Fair has released yet another set of outtakes from its photo-session with the red-hot Twilight star, revealing a diverse talent capable of adopting any number of personas. There's "Hair of the Dog R-Pattz." And "Sleepy-Time R-Pattz." And of course the ever-popular "I'm Just Feeling Way Too Sexy to Get Out of Bed Today R-Pattz."

Klicka på  bilderna så ser ni fler...


Rob är team Jacob!

hahaha de är jag med;)

Style:Megan fox

 Lite svårt att hitta....
Creator/Designer:
Antonio Berardi

Item:
Dress

Where To Get It:
antonioberardi.com

Creator/Designer:
Juicy Couture

Item:
Leather Biker Jacket

Where To Get It:
ShopBop.com

Description:
Top: Stella McCartney leopard print tank top Buy it!

Shoes: Brian Atwood Wicked Heels

Creator/Designer:
J Brand Jeans

Item:
Calvary 11" Skinny with Military Buttons

Where To Get It:
RevolveClothing.com

Description:
Glasses: Ray-Ban Aviators Buy it!


Style:Miley Cyrus

 Vita tunnikan är inte med och inte samma jacka
Creator/Designer:
Frye

Item:
Engineer Boots

Where To Get It:
ShopBop.com

Description:
Hoodie: Juicy Couture Double Breasted Hoodie Buy it!

Tights: Urban Outfitters Lace Fishnet Tights Buy it!

Bag: Gucci Icon Medium Boston Bag Buy it!

Kunde inte få tag på den riktiga bilden där hon har alla kläder på  men den första bilden så är det nästan allt förutom jackan och väskan men ni kan hitta det på Buy it

Eragon

Idag börjar  Eragon och Garrett hedlund är med :D:D:D Kolla på filmen den är riktigt bra(Klicka på Eragon så ser ni när den börjar och vilken kanal )

Twilight Art

 Bella&Jacob

Om Idol ikväll

Idol Foto: Daniel Ohlsson/TV4Idol var ganska okej och hoppas Calle går ut nästa gång (sorry alla fans)men tycker inte han passar till idol men han blir en bra sångare och Mariette med.Men dör för att veta vem som vinner och det kvittar om det är Tove eller Erik som vinner.

Såg inte filmen orkade inte och så känner jag mig sjuk har fruktansvärt ont i halsen så det är ju så tråkigt att äta något gott när det gör så ont i halsen.

Och fyller år snart ;DSnart 15 15 15 15 !
Men vill inte vara sjuk o hosta!Tagit alla halstableter som finns och hostmedecin och så hatar jag det!
Gillar vintern när det är snö och juldagen-nyår och så men inte när man blir sjuk.Håller ni med eller?

Daughtry


Forgetting Sarah Marshall



Vill se filmen den verkar vara rolig och bra:D ska kanske se den senare efter idol:D

Idol ikväll


Idol ikväll och jag hoppas att Erik och Tove går vidare;D
Dem kommer sjunga här i malmö  något sånt var det jallafall och jag sa faktiskt till min syster att vi kunde beställa biljetter men som hon är :
-VF betala för idol hellre se New moon ..
Och ja jag fick välja mella new moon och idol så jag menar NEW MOON såklart :D
Valde jag rätt? hahah KLART!
Men jag tror inte man bara kunde beställa när som helst utan jag tror att det var fullbokat också men alla ni som ska gå en hälsning från mig PUSS puss och ha det så kuuul

Style:Selena gomez


enlargeCreator/Designer:
TopShop

Item:
Stripe Tabard Jumper Price

Where To Get It:
TopShop.com

Description:
Bag: J.J. Winters Envelope Chain Bag in Hunter Green Croc Buy it!



Creator/Designer:
TopShop

Item:
Premium Sequin Feather Top

Where To Get It:
TopShop.com


Robbie Williams har förlovat sig!

Robbie Williams har förlovat sig!Detta är bara så romantiskt! Popstjärnan Robbie Williams friade idag till sin flickvän Ayda Field mitt under en radiointervju i Australien. Det hela började med att Robbie pratade om allt romantiskt han gjort för sin flickvän. Sen bedyrade han sin kärlek till henne och plötsligt, inför 1000-tals lyssnare, så friade han till henne. Givetvis så svarade Ayda ja, men hon undrade var ringen var? Smart tjej! Grattis på er! (Källa:
ContactMusic)

Miley Cyrus: "Zac Efron är snyggast i världen!"

Kommer Zac bli Mileys nya pojkvän!Oops, akta dig Vanessa Hudgens! Miley Cyrus har nämligen erkänt att hon har en "crush" på din pojkvän! Detta avslöjades under en intervju med Miley och hon la även till att hon tycker Zac är supersnygg och att han är så lojal mot Vanessa gör honom ännu mer attraktiv. De frågade då om hon nu skulle stöta på honom men Miley svarade att hon inte alls hade planer på det. Hmm, för oss låter det som precis det hon gjorde- offentligt också. Ska bli kul att se hur detta utvecklar sig! (Källa: USWeekly)

Har inte kunnat blogga igår ,Vi fick installera allt i datorn så var väldigt upptagen men idag är det massa  nöjesnyheter


The Killers

>3

Audrina Patridge Stil


Creator/Designer:

Farah Angsana

Item:
Fall 2009 Collection Dress

Where To Get It:
farahangsana.com

Description:
Shoes: Giuseppe Zanotti Jeweled Strappy Sandals Buy it!

Bag: Daniel Swarovski First clutch Creator/Designer:
Divine Rights of Denim

Item:
Confidence Skinny in Roxette

Where To Get It:
BoutiqueToYou.com-Jeansen


Vinn biljetter till Twilight Saga: New Moon!

Vinn biljetter till Twilight Saga: New Moon! Till er som inte har sett New moon så gå in här och skriv varför du just är twilight största fan och så kan ni vinna biljetter till filmen.


Taylor Lautner talar ut: "Jag blev mobbad!"

Taylor Lautner talar ut: "Jag blev mobbad!"Taylor Lautner som är aktuell i filmen Twilight Saga: New Moon ser inte direkt mesig ut, men nu har det kommit fram att han blev mobbad när han var yngre. Det är i det senaste numret av Rolling Stone Magazine som Taylor berättar att han blev förlöjligad i skolan eftersom han spelade teater. Men trots mobbingen fortsatte han med sin stora passion, att spela teater, och det lönade sig till slut. (Källa: Rolling Stone )

Rihanna firar albumsläppet med ny tatuering!

Rihanna firar albumsläppet med ny tatuering!Rihanna lanserade sitt nya album "R Rated" igår och pasade då på att visa upp sin senaste investering! Rihanna bestämde sig nämligen för att fira albumsläppet med en ny tatuering, ett stort "R" på ena skulderbladet i samma design som R:et på CD-fodralet och igår visade hon stolt upp tatueringen i en axelbandslös klänning! Snyggt, eller hur? Ta förresten och lyssna på en av singlarna från albumet här nedan!

Jasper Hale-Twilight Art

För dagens art

Brooke/Peyton Apologize

Det har nästan hänt alla ''typ'' att en ''vän''bara sviker en och om ni ser när brooke bara gick förbi henne jag menar jag vet hur peyton känner sig just då(kolla 1.23).Hur kan man tro att sin bästa kompis skulle göra så mot en bara gå förbi som om man inte fanns. Team Peyton Forever!

Brothers

Vad säger ni tror ni att den är bra ?mm jag tror de..

Britney friade och Jason sa nej!

Britney friade och Jason sa nej!Åh nej, stackars Britney! Vi har just fått höra lite nyheter från Sydney, tydligen så är Britney Spears så lycklig med sin pojkvän tillika manager Jason Trewick att hon spontant friade till honom förra veckan! Ansvarsfull som han är så påminde Jason dock Brit att hon har friat till många killar och gift sig med två och att det som bekant inte gick så bra så han sa nej! Jason ser allvarligt på giftermål (som de flesta andra) och tycker inte att paret är redo för det än! Fans berättade sedan att Britney talade till de om hur hon sårats i helgen men vi hoppas verkligen att hon kommer över det och inser att Jason faktiskt har rätt ändå! (Källa:
EntertaintmentNews)
han blir bra för henne eller?

Betty inte så Ugly längre!

Betty inte så Ugly längre!Wow, har ni sett America Ferreras rollfigur Ugly Betty på sistone?! Hon har verkligen gjort en riktig makeover! Vi såg Ugly Betty-gänget i New York igår när de filmade ett par hysteriska scener där Betty snubblar på massa kulor och vi kunde inte hjälpa att märka att Betty ser mycket chicare ut nu! Kolla bara in skorna! Vi ser fram emot att se hela förändringen men hoppas att hon behåller sitt lite egna sätt att klä sig på och så klart sin personlighet!

Jennifer Lopez: "Det var meningen att jag skulle ramla!"

Jennifer Lopez: "Det var meningen att jag skulle ramla!"

Mmm, visst Jennifer! Ifall ni missade det i söndags så uppträdde popdivan Jennifer Lopez på American Music Awards och gjorde ett fantastiskt jobb, det var bara en sak... Sångerskan snubblade och ramlade på rumpan under ett av dansrutinerna! Igår var Jennifer med på Ryan Seacrests radio show och hävdade då att fallet så klart var planerat! Hmm, vi är fortfarande tveksamma men ta ett titt på klippet nedan och bestäm själv vad du tror! (Källa: UsWeekly)

Twilight For Druggies

Twilight For Druggies

Twilight. It's a book. It's a movie. And now, it's in your heroin!

This is definitely what Stephenie Meyer was going for when she first imagined beautiful Edward Cullen and Bella Swan for the first time.

Heroin baggies with Twilight characters were seized recently in West Hempstead, Long Island. Yep, Edward Cullen will stare you down as you shoot up. Oh, intelligent drug dealing at its finest.


The Fray....


Celebrity Dolls

Taylor swiftDoll Photo - Katy Perry. Plasticine songstress wonder.katy perryDoll Photo - Gwen Stefani. Somebody give that doll a sandwich.Gwen StefaniDoll Photo - Patrick Dempsey. McDreamy. If you're McBlind.Patrick Dempsey



Jennifer Lopez Takes A Tumble

VIDEO: Jennifer Lopez Takes A Tumble

Team Jacob

Vilka av dessa tre gillade ni mest?

Jacob&bella



Här kommer bästa bilden

Twilight Art

skit fint gjort!


Köp bellas kläder...

Creator/Designer:
Citizens of Humanity

Item:
Falling Arrow Perfect T-Shirt

Where To Get It:
citizensofhumanity.com Creator/Designer:
Nordstroms Brand "Rubbish"

Item:
Brown Hoodie

Where To Get It:
www.nordstroms.com Creator/Designer:
BB Dakota

Item:
Hoodie

Where To Get It:
bbdakota.com Creator/Designer:
Lucky Brand

Item:
Embroidered top

Where To Get It:
luckybrand.com

Taylor Momsens rockiga stil

http://www.popbee.com/image/2009/08/taylor-momsen-style-050809-1.jpgVad säger ni passar den rockiga stilen på taylor momsen?

Hejdå Heidi Klum!

Nu finns det inte längre någon Heidi Klum! Åtminstone inte på papper för i fredags så godkändes Heidi Klums ansökan att byta sitt namn till Heidi Samuels och därmed ta Seals efternamn! Paret gifte ju sig för fyra år sedan och har tre barn ihop (fyra om man räknar Leni) och nu var det alltså äntligen dags att göra det officiellt! Det är ännu oklart om Heidi kommer att fortsätta använda Heidi Klum i professionella sammanhang. (Källa: People)

Beastly Teaser Trailer


Beastly Teaser Trailer

Trailer Park | MySpace Video

Några bra låtar

40" height="505">

New moon frågor

http://blog.seattlepi.com/peoplescritic/library/new-moon-movie-still-jacob-and-bella-at-la-push.jpghttp://graphics8.nytimes.com/images/2009/11/20/arts/twiAB.jpghttp://www.daemonsmovies.com/wp-content/uploads/2009/06/twilight_new_moon_taylorlautner.jpghttp://www.filmschoolrejects.com/images/newmoon-review2.jpghttp://img.metro.co.uk/i/pix/2009/11/newmoon_450x250.jpghttp://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/986/986908/the-twilight-saga-new-moon-20090527104943238_640w.jpg new moon bilder ni kanske redan har sett.Här kommer några frågor till er.
Ni som har sett filmen vad tycker ni?var den lika bra som ni hade trott den skulle vara eller?var det något ni ville lägga till?var det något som var fel?
Är ni Team Edward eller Team Jacob?

Och sista frågan var den Bra eller Dålig?


Kate Beckinsale

fint hon har på sig.
Nice!




Kate Beckinsale

Hade varit finare med converse skor converse hade passat bättre







kanske andra skor? Perfekt


! den här gången var det supersnyggt!

Twilight Art

Jasper&Alice

Om New moon....


Jag har väntat på new moon sen februari kan ni fatta att jag har sett den !
Faaan jag älskade filmen så många känslor man fick när man såg den, jag var nära på att gråta när edward lämnade bella och i slutet.
Kommer ihåg när jag läste boken så hatade jag bella för hon sårade jacob så mycket.
Men kan fortfarande inte fatta att jag har sett den.
Och jag säger er den är skit bra!!!!!
Alla klappade när den började och när jacob tar av sin tröja hör man typ skrik och sånt hahah.
Jag längtar till Eclipse och har hört att den kommer någon dag i juni eller juli så jag menar jag längtar till den.
Faaan skitt braaaa!!!!!
roligt att man längtar så mycket till något och sen så ger den bra resultat jag menar den får 11 av 10!!!http://sollis.se/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/new_moon.jpg

NM idag

Bara några timmar kvar tills jag ser New moon:):):)♥

Twilight Art

Här är en till och vet ni vad jag ska se new moon imorgon skit glaaad

Psawyer

peyton sawyer för dagens art.
det var länge sen med Fan art.
Men det kommer fler. jag lovar

Idol-Tove är singel igen!

Idol-Tove är singel igen!
Till alla tonårspojkars stora lycka avslöjar idag Tove Östman Styrke att hon har brutit upp med pojkvännen Thor. Paret hade varit tillsammans i ett och ett halvt år och fram till förra veckan verkade relationen stabil och Thor följde Tove under fredagsfinalerna med stor entusiasm, men idag är läget annorlunda: "Ja, det är slut", bekräftar Tove till Nöjesbladet. Det har florerat flera romansrykten om Idols charmigaste deltagare, hon har kopplats ihop med både Nicklas Hocker och Erik Grönwall men Tove har bestämt förnekat att det ligger någon sanning i detta. Singel är hon i alla fall i dagsläget så det gäller att passa på när en sån här sötnos är ute på marknaden!

Hon och erik är så söta tillsammans

Beyonce gjorde en galen Stage Dive!

Sångerskan Beyonce vet hur man gör en show! Under en konsert i London nyligen gjorde hon nåt väldigt rockigt och lite galet när hon gjorde en stage dive ner i publikhavet. Hon surfade sen runt på publikens händer samtidigt som hon inte missade en ton i hennes hitlåt "Halo"! Dessutom hade hon bara på sig en body och högklackat, coolt! Kolla in videon nedan:

Oprah lägger ner efter 25 år!

Oprah lägger ner efter 25 år!Oprah Winfrey har varit en av USA:s största TV-personligheter under 25 års tid, men nu har hon snart sänt sitt sista program. Idag väntas Oprah tillkännage att hennes sista show blir den 9 september 2011. Enligt rykten så planerar hon att starta ett eget TV-bolag som ska heta OWN (The Oprah Winfrey Network). Så vi lär se mer av denna dam även om hennes TV-show försvinner. (Källa: E!)

New Moon är från 11år!!

Skärmklipp skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sKA FAN SE DEN IDAG YIIIIIIIIIIIIIIIIIPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

nee imorgon hahahah


The Vampire Diaries:The Turning Point


♥Damon and Bonnie ♥

Vill att dem ska bli tillsammans i serien.... Det är ngt sånt i böckerna men han kysser henne i fjärde boken det kommer jag ihåg. Imorgon kan jag lägga upp nästa avsnitt, kan ni fatta att idag är det typ premiär på new moon asså för dem flesta och så ska skit många gå imorn asså jag blir så ledsen att jag inte kan se den på bio:( Alla dem i min klass ska se den på bio och det är jag som är den största fansen i skolan vafan! Ahahah Men kan ändå se den på datan har skit många hemsidor jag kan gå in på. Godnatt nu

Chris brown-Crawl


Miley Cyrus Trashes Twilight!


Uh-oh; looks like Miley Cyrus just incurred the wrath of Twi-hard Nation.

The Hannah Montana star was interviewed by Q92 while backstage for her show at Cleveland's Quicken Loans Arena on Sunday, and was asked whether she falls into Team Edward or Team Jacob.

At which point the "Party in the U.S.A" warbler had the jaw-dropping audacity to dis the entire vampire-movie franchise.

Miley professed,

"I've never seen [Twilight], nor will I. I don't believe in it. I don't like vampires, I don't like the wolf that pops out of the screen when I'm watching TV at night, I don't want anything to do with it. I don't like the shirts, I don't like any of it.

 


Selena Gomez Isn't A Twilight Fan!

http://hollywoodismyhood.files.wordpress.com/2008/10/selena-gomez.jpgMiley Cyrus isn't the only Disney star who's not that into the whole Twilight thing.

Although Wizards of Waverly Place actress Selena Gomez had a much-publicized fling with New Moon star Taylor Lautner over the summer, she admits that she isn't a big fan of the series.

In a new interview on the Bonnie Hunt Show, she told the talk show host


"I don't watch them. Sorry, I feel bad ... even though I am a teenager."

 


trailer till Remeber me


Remember Me

Trailer Park | MySpace Video

The Ugly Truth

http://images.allmoviephoto.com/2009_The_Ugly_Truth/2009_the_ugly_truth_031.jpghttp://www.aceshowbiz.com/images/still/the_ugly_truth02.jpg
Såg the ugly truth igår kväll och jag säger er den var den roligaste filmen jag har sett på länge asså jag och min syrra skrattade 20 min i strek
10 Av 10

Ps ni kan kolla på filmen här

Beastley

http://1.bp.blogspot.com/_uS8DHKMmKgg/SoRHZXE1lkI/AAAAAAAAAD8/4vymDhta8Wk/s400/Beastly+Movie.jpghttp://www.bscreview.com/wp-content/gallery/beastly-gallery/beastly_6.jpg
A modern-day take on the "Beauty and the Beast" tale where a New York teen is transformed into a hideous monster in order to find true love.

Filmen kommer 2010.
Mary-kate olsen är också med

Om The stepfather

http://www.aceshowbiz.com/images/still/the_stepfather01.jpghttp://blogs.amctv.com/horror-hacker/the-stepfather-2009.jpg
Filmen var jättebra men blev lite besviken i slutet

Nicholas Sparks

Nicholas spark är en grym författare jag kan inte säga att jag har läst hans böcker utan nästan alla hans böcker blir eller blivit filmer

1Message in a BottleMessage in a bottle
2A Walk to Remember A walk to remember
Shane West och Mandy Moore

3The NotebookThe Notebook
Med Ryan Gosling och Rachel McAdams

4Nights in RodantheNights in rodanthe

5The last song-Filmen är inte färdig än
Med Miley cyrus och Liam Hemsworth

Dear John6Dear John
Med channing tatum och Amanda Seyfried


Den med Channing tatum verkar bra och den med miley

The Stepfather

Ska kolla på filmen nu och så hoppas jag att den är bra .

The Last Song' Official Trailer!

The movie comes out April 2, 2010

Beyonce & Lady Gaga i gemensam video!

BAD!!!

Kellan Lutz nekades inträde till New Moon-festen!

Kellan Lutz nekades inträde till New Moon-festen!Stackars Twilight-stjärnan Kellan Lutz! Efter premiären av New Moon-filmen i Los Angeles igår var det givetvis efterfest. Kellan var dock lite sen då han hade varit sina fans trogen att stannat lite längre för att skriva autografer. När han sedan skulle gå in på festen vägrade dörrvakten att släppa in honom. Han visste inte att Kellan var en av filmens stora stjärnor. Det uppstod nästan bråk mellan dem båda men till slut så fick dörrvakten ge sig när Kellans fans intygade att han faktiskt var med i filmen. Vilket drama!
hahaha

Vem är du i Twilight?

http://4.bp.blogspot.com/_aZfGeNzbv34/SLgU_lWLBgI/AAAAAAAAADo/8Rm_dEiKnLM/S660/twilight1.jpg

Vem är du i Twilight?
Testa dig här

Gamla kändispar...

http://www.darndivorce.com/wp-content/uploads/2006/12/reese-witherspoon-ryan-phillippe-divorce.jpghttp://www.virginmedia.com/images/movie-affairs-affleck-lopez.jpghttp://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2009/04/janiston.jpghttp://img2.timeinc.net/people/i/2007/gallery/breakups2007/justin_timberlake.jpghttp://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/02/rihanna-chris-brown-reunite.jpg
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00372/britney_justin_372591a.jpg
http://media.bigoo.ws/content/image/celebrities_female/celebrities_female_211.jpg


Why so happy?Ja lyckan varar inte för evigt.
Vilka av dessa par saknar ni mest och jag kan fatta att det med Rihanna och chris är katastroft men tycker att dem var ett gulligt par.

Ny new moon klipp!!!!!!

Vill ni vänta till filmen så kolla inte .... Jacob!!!!!Tycker bella passar med edward och jag kan ta jacob hahah

New Moon Premieres in Los Angeles!

Anna KendrickAnna Kendrick Booboo Stewart Photo - Actor BooBoo Stewart arrives to the premiere of Summit Entertainment's... Booboo stewartJamie CampbellJamie CampellStephanie Meyer, the author of TwilightStephanie MeyerAshley GreeneAshley greeneKristen StewartKirsten stewartTaylor Lautner och KristenTaylor Lautner&K-StewAlex MerazAlex merazDakota FanningDakota fanningKellan Lutz och Ashley GreeneKellan Lutz&Ashley greene


Edi Gathegi

Billy Burk

Peter FacinelliJackson Rathbone


Finns fler!

Idol Eddie startar ny karriär som modell!

Här övar Eddie lite på sin modellpose!
Vindarna vänder för Eddie Razaz, han hann knappt bli utröstad ur Idol 2009 förrän karriären tog en ny vändning. I måndags blev nämligen den forna idolen fotad för en ny kampanj för det amerikanska designermärket Tom Ford! Mannen bakom kameran under fotograferingen var ingen mindre än flickfotografen Bingo Rimér, något som verkligen imponerade på Eddie: "Jag har gjort lite småjobb tidigare som man fått lite pengar för. Men det här är större, det är liksom Bingo Rimér som fotar, det är det största, säger en glad Eddie till Nöjesbladet.Självförtroendet är det heller inget fel på hos den här snyggingen som har charmat många tonårstjejer under idol-tiden: "Det här är inte det sista ni ser av mig kan jag säga. Musiken kommer först, men det är kul att vara modell, jag älskar ju mode själv och Tom Ford är en av mina modeikoner". Härligt Eddie, vi tycker i alla fall att du passar super som modell och hoppas att den världsberömde designern tycker samma sak!

Adriana Lima har fått en dotter!

Adriana Lima har fått en dotter!Kommer hon också att bli en Victoria's Secret-ängel tro? Vackra supermodellen Adriana Lima födde en liten flicka i helgen och enligt uppgift så har lill-tjejen fått namnet Valentina Lima Jaric, vackert! Adriana och hennes man Marko Jaric fick reda på att Adriana var gravid redan på smekmånaden och såg mycket fram emot sitt första barn! Grattis! (Källa: People)

Om designen

Inte jag som har gjort designen NO NO!!!
Men har inte hunnit göra klart headern ska ändra den, det är därför ni inte ser ngt där uppe och det är tråkigt men ska ändra imorn ;)
Länk>http://malinsofiacalmebring.blogg.se


Har gjort headern men förbättrar den imorn...

Rihanna Does "Russian Roulette"

Låten är bättre än videoklippet eller vad tycker ni?

Demi Lovato and Joe Jonas Share A Kiss!

http://www.starpulse.com/news/media/camp_rock_2.jpg

Sorry, ladies. Demi Lovato is totally swapping spit with your man Joe Jonas.

On the small screen, that is.

Tiger Beat reports that the teens will share a kiss in their new Disney Channel Original Movie Camp Rock 2. The magazine also confirms that Nick Jonas will have a love interest as well.

What about Kevin? That's not fair!


Stephenie Meyer Does Oprah


Twilight
authoress Stephenie Meyer appeared on Oprah on Friday to talk about the runaway success of her vampire series and the upcoming Twilight sequel New Moon.

She also revealed how the idea of Twilight came to her in a dream, and how her mother gave her vital advice for New Moon's ending.


Fighting

http://www.realmovienews.com/movieimages/9088/9181/9181_749_poster_2_f.jpg igår såg jag filmen fighting som är bra men jag förväntade mig mer,Channing tatum är såå snyyg  !
Såg Twilight igår och ja den ägde helt enkelt längtar till new moon

Twilight dolls

Taylor Lautner: What a Doll! New Moon Photo - Taylor Lautner: What a Doll!New Moon Photo - Taylor Lautner: What a Doll!New Moon Photo - Taylor Lautner: What a Doll!New Moon Photo - Taylor Lautner: What a Doll!New Moon Photo - Taylor Lautner: What a Doll!
Finally—your chance to go to see New Moon with Taylor Lautner!

Mattel has finalized its collection of Twilight Barbies by issuing the Jacob Black Barbie—just in time for the release of the Twilight sequel. (Some coincidence, huh? )

Looks like whoever designed the denim-cutoff-clad figure paid particular detail to crafting the abs—but would you have it any other way?


Kellan Lutz Misses Ashley Greene

hahaha

Idol

Eddie åkte ut igår jag tyckte han var dålig men han är inte en av mina favoriter utan det är tove och erik. dem har sjukt bra röst!

Megan Fox Doesn't Get Why Women Hate Her


Poor Megan Fox; the world has the wrong idea about her. At least the female half of the world. In her eyes, anyway.

The Transformers beauty complains to New York Times Magazine that she just doesn't get any respect from the females out there:

"Girls think I'm a slut, and I've been in the same relationship since I was 18. The problem is, if they think you're attractive, you're either stupid or a whore or a dumb whore. The instinct among girls is to attack the jugular."

Actually, given some of the perplexing pronouncements she's made, they'd probably just be content to duct-tape her mouth shut.


Taylor Swift to Join Vampire Diaries?

Taylor Swift to Join Vampire Diaries?

We all know that Taylor Swift has developed a definite fondness for a certain werewolf. But is she ready to get down with the bloodsuckers?

Vampire Diaries director Kevin Williamson recently revealed that he's dying to have the Fearless songbird strap on the fangs for a guest appearance on the show. Williamson gushes,

“I'm desperate to have [Swift] come play a vampire. Wouldn't she make an amazing Kirsten DunstInterview With the Vampire type? Oh my god, I cannot tell you how hard I'm trying to get her— I would kill to have her on the show!”

Maybe so, but it might be a little tough for Swift to clear her schedule. It seems that she's very much in demand these days.


Twilight-regissören avslöjar Rob och Kristen!

http://lovepattz.files.wordpress.com/2009/06/robsten.jpgRegissören av den första Twilight-filmen, Catherine Hardwicke, har nu avslöjat hur det gick till när Robert Pattinson och Kristen Stewart fattade tycke för varandra. Hon berättar att när hon introducerade dem båda för varandra så märkte hon genast av kemin och hon bad Rob lämna Kristen ifred eftersom hon var en tonåring. Catherine avslöjar även att inget hände under den första filmen, men sedan kunde de inte längre hålla tillbaka sina känslor. (Källa: USWeekly)

The vampire diaries History repeating


MIley Cyrus - Party In The U.S.A.


Angelina's nya trailer!

Har alltid gillat Angelinas filmer så hoppas den är lika bra som dem andra..

Twilight the movie..

En vän bad mig lägga upp twilight hon har aldrig sett den och ni som inte har sett den heller så kan ni se den nu! Värd att se.

Bellas' Lullaby

Riktigt fin Det är bara nio dagar tror jag till new moon men jag ska inte se den :(:(:( är ju fortfarande 14:( hahah

Celebs: What If They Were Fat?

Megan fox ser gullig utRihanna Photo - The creative designers at Worth1000.com have photoshopped celebs to have...rihanna?
Miley Cyrus Photo - The creative designers at Worth1000.com have photoshopped celebs to have...Kan inte tro det...


e det verkligen ashely och mary-kate?Angelina Jolie Photo - The creative designers at Worth1000.com have photoshopped celebs to have...angelina jolie ....





Enrique Iglesias

Enrique är så sööt och snygg!!!!

Om jennifers body...

http://moviecarpet.com/wp-content/uploads/2009/08/jennifers-body-adam-brody.jpgHar hört att jennifers body kommer till sverige 4 december då är det premiär i sverige och som jag har sagt innan så är den tråkig men ni som är megan fox fans så se den och adam brodys fans för han är med,visste själv inte om det förrän jag såg den och att han ser snyggare och coolare eller jja lite bättre än hans andra filmer när hans roll är lite  töntig  så det är en överraskning att se han i en ny roll.

Miley cyrus Armband!!!

win miley cyrus stoney clover giveaway 01 win miley cyrus stoney clover giveaway 02 Jag är avundsjuk hahah älskar hennes armband!! win miley cyrus stoney clover giveaway 05Asså det går inte och ha mer!!

Taylor Lautner Covers Men’s Health December 2009

Taylor Lautner Covers Men’s Health December 2009

Taylor Lautner gives us a sneak peek at his guns in this behind-the-scenes video from his photo shoot for Men’s Health magazine.

The 17-year-old actor revealed to the mag via ET that he plans to bulk up even more for the upcoming Eclipse. He shared, “My character continues to grow so I’d like to pack on at least a few more lean pounds.”


Robert Pattinson Totally Stinks!

Robert Pattinson Totally Stinks!

As we all know, New Moon star Robert Pattinson is super busy these days.

But too busy to change his clothes? That seems to be the case, he reveals!

In a new interview with UK's New! magazine, RPattz says he doesn't change his clothes that often, especially with his constant travel schedule.

"These jeans are a few days old. But the top is probably fresh because it gets to the point where even I can't stand the air around me. I don't know,

Rihannas snygga klänning

Röda mattan på Glamour Women of the Year-galan! Designern Stella McCartney, modellen Iman och fashionistan Zoe Kravitz
Jättefin hon hade den när det var

Glamour Women of the Year-galan!

Och rihanna var snyggast!

Julias Twilight special

 
Jaaaaa äntligen har jag den haha tack vare min syrra så köpte hon  den ahhaha TCK men nu måste jag ta den ifrån henne och läsa hoppas ni h ar det bra sees

Nu kan man se Peyton och Lucas igen !!!


One tree hill från fösta säsongen på kanal 5 varje dag kl 15.30 :D Nu kan man se lucas och peyton yiipii men har sett  alla säsonger om hela tiden  och dem är värda att se om 2000 gånger igen.
Älskar serien som FAAAN!!

Twilight Art

Edward Cullen

Några bra låtar

>

Bella&Edward

http://api.ning.com/files/6fBbvplG62u7TLB7zE0zyIgCFRNq7quwCG85KsuZhnK4psPfpMBrA1XHs33toFaF8H5hbTQVzqiHzUv9IVXl6jqiKBTmgr4M/Together1.jpg
Såg bilden nyss och tänkte att lägga upp den för den är så sööt..

Skor!

Skit fina skor speciellt alla dem svarta!!eller vad tycker ni?

Kristen Stewart 'Walks To Cure Diabetes'

PHOTO GALLERY: Kristen Stewart 'Walks To Cure Diabetes'Twilight star Kristen Stewart helped cut the tape with boxing legend Sugar Ray Leonard cut the tape at the "Walk to cure diabetes" event at the Dodgers Stadium in Los Angeles earlier today.

Pamela Anderson egna parfym är här!

Värför är vi inte förvånade?Ja, det är verkligen sant! Förra Baywach-stjärnan (och nu den ganska avdankade..) Pamela Anderson har följt så många andra kändisar och släppt sin egna parfym. Den heter "Malibu" och är döpt efter hennes favoritplats på jorden där Pamela bor och hänger på stranden. I sann Pamela-style är parfymen billig så att alla tjejer kan köpa den.. och känna sig likae glamourösa som Pamela. Ska bli spännande att se hur detta kommer gå!

Idol Eddie skakad efter gäng-attack!

Eddie som ser så snäll ut, varför ska man hoppa på honom?Det är inte alltid lätt att vara idol, det fick Eddie Razaz känna på i lördags kväll när han och tjejkompisen Elaf åkte tunnelbana i Stockholm. Ett gäng på tre tonårskillar hoppade på Eddie och hans vän och skrek "Du suger" rätt upp i ansiktet på en förvånad idol, jag trodde de skulle säga "hej, gud vad du sjunger bra. Det är det jag är van vid. Att folk är snälla. Men att något sånt här otäckt händer, det är jättechockerande", berättar han för Nöjesbladet. De tre killarna höll även fast Eddie som lyckades ta sig loss, men hans tjejkompis som inte var lika snabb blev sparkad på benet innan vännerna lyckades ta sig ombord på ett tåg och ta sig i säkerhet från de obehagliga gänget. Eddie är förvånad över att ingen i närheten ingrep och är både skakad och chockad över händelsen. Tv 4 såg allvarligt på Eddies attack och har återigen gått igenom säkerheten med idolerna, gå inte ensam på stan och åk inte tunnelbana är de rekommendationer som stjärnorna hat fått. Tur att det inte hände något allvarligt med Eddie som äntligen slapp att duellera i fredagens final. Vi hoppas att attacken inte skrämde flickidolen för mycket och att han återigen visar god form nästa fredag!

Lindsay Lohan smyger in i Leonardo DiCaprios hus!

Lindsay försökte gömma sig bakom sin stora Chanel-väska!Varför är Lindsay Lohan på väg hem till Leonardo DiCaprio i Los Angeles mitt i natten? Och varför försöker hon desperat dölja det faktum att hon är det? Ja, det kan man verkligen fråga sig! Igår fastnade Lindsay på bild när hon försökte smyga in i Leos hus och givetvis så blir vi ju väldigt nyfikna på varför!

New Moon's Cast Visits Hollywood

Kellan Lutz Photo - Nikki Reed and Kellan Lutz at 'The Twilight Saga: New...Twi-hards, do we have a treat for you on this fine Saturday afternoon!!

As you know, the entire cast hit up Hollywood last night for a New Moon press conference and fan event.Kristen Stewart Photo - Robert Pattinson and Kristen Stewart at 'The Twilight Saga: New...Taylor Lautner Photo - Taylor Lautner attends 'The Twilight Saga: New Moon' cast tour...(K)(K)Kiowa Gordon Photo - Kiowa Gordon attends 'The Twilight Saga: New Moon' cast tour...ser ni halsbandet Bronson Pelletier Photo - Bronson Pelletier attends 'The Twilight Saga: New Moon' cast tour...Bronson Pelletier Photo - Actors Bronson Pelletier, Kiowa Gordon and Chaske Spencer appear onstage...


Rihanna's Full 20/20 Interview

VIDEO: Rihanna's Full 20/20 Interview

You've really gotta respect Rihanna for opening up so honestly on last night's 20/20 interview.

In the full interview, she delves into the Chris Brown attack, detailing the brutal details of the attack and why she still cares for her ex-boyfriend.

We know it's long, but it's really worth the time to watch it. Check out the interview below:


Rob Pattinson Calls The Wolf Pack "Dorks" and Much More!

We're absolutely loving all the New Moon goodies coming out of yesterday's press conference in Los Angeles!

In the following videos, none other than Robert Pattinson is interviewed by Access Hollywood's Shaun Robinson and he really opens up!

 


Chris Brown ger svar på tal till Rihanna!


Medan Rihanna har gått med på att göra en enda intervju med Diane Sawyer och Good Morning America så är exet Chris Brown nu uppe i tre intervjuer! Häromdagen så träffade han MTV News-korrespondenten Sway för att prata om den del av Rihannas intervju som redan visats på tv och berättade då att han inte har dolt något och att han därför inte är rädd att hans ex ska berätta något nytt. Han sa också att även om han respekterar Rihannas beslut att diskutera specifika detaljer så tycker han fortfarande att vissa saker ska hållas privat.

Jennifer's Body

Ni kanske tror att den är bra men den är den tråkigaste filmen ! Tråkig som faaan man fattar inget!

Erik Grönwall -The Show Must Go On

Fy faan vad bra!!!!Tror att erik vinner och jag hoppas att han gör det!han är sjukt bra!

The vampire diaries History repeating


Klicka för stor bildKlicka för stor bildOMG hahaKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild
Det syns att nästa kommer bli skit bra!!







The vampire diaries History repeating Bonnie&damon

OMG skit gulliga tillsammans

The vampire diaries History repeating promo

Längtar som faaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!När kommer nästa torsdag

Beyoncé var MTV-galans drottning

Beyoncé KnowlesBeyonce ägde helt enkelt!!!Andra bilder från EMA
Katy PerryKATY PERRYShakirashakira
lGreen DayGreen dayTokio HotelTokio hotel
Jay-ZJay-Z

Kommer fler senare


Robert Pattinson and Kristen Stewart Caught Kissing!

Robert Pattinson and Kristen Stewart Caught Kissing!More details are emerging about New Moon co-stars Robert Pattinson and Kristen Stewart's sleepover at famed Hollywood hotel Chateau Marmont last week—and we must prepare you, readers, they're pretty steamy.Kristen Stewart Photo - Robert Pattinson and Kristen Stewart pose in photos taken for...Kristen Stewart Photo - Robert Pattinson and Kristen Stewart pose in photos taken for...Kristen Stewart Photo - Robert Pattinson and Kristen Stewart pose in photos taken for...
Så vit hon är shhiit!Perfekt vampyr

Rihanna skäms och Chris ber om ursäkt...igen!

Rihanna talar äntligen ut!Nu har Rihanna äntligen talat ut om sina känslor kring det förhållandet med Chris Brown som slutade i en misshandel tidigare i år. Sångerskan träffade Diane Sawyer och berättade att hon skäms för att hon föll så hårt för en kille som behandlade henne så illa och att hon inte hade kunnat leva sig själv om hon hade varit anledningen att andra tjejer i hennes situation hade stannat med sina män. Samtidigt så har Chris Brown nu släppt en tredje intervju där han ber om ursäkt för sitt beteende. Se klippet från Rihannas intervju här, hela intervjun sänds på fredag kväll.


PeytonS

http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmlEelRaOGZfM1JHVDhXSkc3UnJiVGcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg peytohttp://www.polyvore.com/cgi/img-set?.out=jpg&id=pNL11iR33RGOQ8r9RPXWQQ&size=ln sawyer style

Daniel Powter Bad Day

En riktigt bra låt !!!!älskar den

The vampire Diariers till tv6:)


Fick reda på att the vampire diaries kommer visas i tv6 våren 2010

Vem bar den bäst?

Vem bar den bäst?Modellen Daisy Loew bar denna fina Miu Miu-klänning för över ett år sedan och matchade hennes superkorta version med svarta strumpbyxor, kavaj och söta vita klackar. Förra veckan så dök klänningen upp på röda mattan igen, denna gång på The Hills-stjärnan Kristin Cavallari som matchade sin lite längre version med svarta klackar och en riktigt Hollywood-bränna! Vem bar den bäst tycker du?

Dakota Fanning: En stjärna även i sin skola!


Nej, detta är inte bilder från en filminspelning utan från Twilight-stjärnan Dakota Fannings riktiga liv! De flesta tonårsstjärnor har svårt att hinna med sånt som andra i ens egen ålder håller på med, men inte Dakota. Inte nog med att hon är stjärnan i sin cheerleader-grupp, hon blev dessutom framröstad till sin skolas "Homecoming Princess"! Imponerande hur hon lyckas förena sitt liv som Hollywoodstjärna med ett vanligt tonårsliv!

Kändisar klär ut sig till....?

normal_023Kellan och AshleyVem ska Paris Hilton föreställa?!Paris Hilton PHOTO GALLERY: The Stefani-Rossdale Family is Costume Cute Stefani-RossdaleAlyson Hannigans ursöta kanin-dotter!





Igår kväll så

http://celluloidheroreviews.com/images/haunting-99.jpg

såg jag the Haunting med syrran mamma och pappa vågade inte kolla hahahahah skoja...sen så såg vi scream awards och ja jag vaknad halv ett idag shiit http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/spike_scream_awards_2009_logo.jpg

Den snyggaste var såklar Taylor!!!
http://twilightbookaddicts.files.wordpress.com/2009/10/taylor-lautner-2009-scream-awards2.jpg