SLUTA MOBBA JUSTIN BIEBER!

Förut så var jag också en av dem som skojade om justin bieber men nu nej för fan, dett var för cirka ett år sen men man förändras och jag insåg hur jävligt taskig jag var och alla andra som sitter och skriver en massa skit på youtube o andra hemsidor(jag gjorde inte de men sa en massa skit om honom), Jag blir så arg, jag insåg att det var verkligen fel, jag känner inte Justin och han gör ett bra jobb, han är en artist och tror på sig själv och han är en av dessa killar som alla ska se upp till, nu kommer ni säkert säga öh..varför de? jo för att han sjunger fortfarande, han kliver upp på scen framför miljontals tittare som hatar honom men ändå ger han allt han har och kämpar för dem som gillar honom och för vad han älskar, tror ni inte han blir sårad? jo han är också mänsklig. Tror ni att bara för att han har pengar så kan de ta bort allt det skit han får dagligen från internet ??
Jag tycker Justin bieber är en sådan här person som förtjänar all pris han fick på EMA men kanske inte bästa manliga artist(min åsikt) men för övrigt så förtjänade han allt det andra, för han kämpar för det han älskar, tänk dig att det du vill jobba med i framtiden , det DU älskar och sedan bli kritiserad av hur du ser ut, eller vad du har på dig, eller vad du gör. FÖRSTÅR ni hur patetiskt detta är!?

Jag är inte emot justin bieber längre, jag gillar inte honom heller men jag är en av dem här fåtal personer som insåg till slut att tycka som alla andra är verkligen fel, varför mobba någon för att lura sig själv åh jag är lika cool som alla andra för dem tycker samma sak, nej du är inte cool du är en mobbare och med ingen åsikt! Men klart det finns några som inte gillar honom men andra som gör, men mobba inte honom,det är fel!!!!!!!!!!!!!!
Sen förstår jag inte på människor, gillar du inte honom sök inte på honom på youtube!

Gillar den här låten, hans röst är ganska nice!