Bryce Dallas Howard till "Twilight"

Bryce Dallas Howard till "Twilight". Foto: Scanpix

"Twilight"-filmerna får en ny ond vampyr. Bryce Dallas Howard tar över rollen som den grymma Victoria i den tredje filmen i serien. Victoria spelades tidigare av Rachelle Lefevre.

"Twilight"-filmerna får en ny ond vampyr. Bryce Dallas Howard tar över rollen som den grymma Victoria i den tredje filmen i serien. Hon ersätter Rachelle Lefevre som hoppat av för att spela med i en film tillsammans med Dustin Hoffman.

Bryce Dallas Howard är dotter till den Oscarsbelönte regissören Ron Howard och har synts i filmer som "Terminator salvation", "Spider-man 3" och Lars von Triers "Manderlay".

Det dröjer ett tag innan film tre i serien dyker upp på bio. Del två i serien - "New moon" - får premiär först i november i år. Trean börjar filmas om en månad och beräknas komma på bio i juni nästa år.
Ni kanske har läst detta men skriver det jag tycker att hon är sötare för Rachelle passar inte som en sån ond mördare utan som en snäll så Bryce  passar bra


Kommentarer
Anonym

haha förstod inte riktigt din kommentar:)

Men det lät bra iallfall. Ska nog börja med en video eller något får se vad jag ska göra, det regna som bara den så det blir en inne dag:P

2009-07-30 @ 12:37:29
Nelly

förra kommenatren var från mig. var lite snabb med att skicka-:P

2009-07-30 @ 12:38:01 | http://nellyandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback