Jhon tucker must die

En asbra film hahah den är värt att se ser den just nu i tv 1000 har sett den tusen gånger men man kan se den  miljon gånger utan att tröttna http://s3.tinypic.com/2r4idcl_th.jpg

Tucker är populärt, sexig, begåvad och en komplett spelare.
Han datum tre flickor på en gång, den totala stereotyper varje highschool, det cheerleader, den brainiac och slampa.
När en ny mycket vacker, söt och smart tjej, Kate, kommer till stan efter hennes mors hjärta bryts ännu en gång och förpackningar deras lever upp igen, de ville använda Kate i sin ordning att förödmjuka John.
Men detta misslyckas och han delar upp dem efter "hitta hans känslomässiga behov".
Nu försöker sparka redskap till överväxel och Kate att bryta sitt hjärta och bli den ultimata utmaningen för honom.  De mold henne till det yttersta gymnasiet femme fatal mysterium chic och hjälpa henne få John's aptit blöt.
Även John är LÄNGTAN efter henne, hon uppfyller hans yngre bror, Scott, och blir hans lab partner.
I Scott hon finner vänskap och börjar gilla honom mer än bara platonically och Scott reciprocates dessa känslor, tills han inser att hans bror vill ha henne .
Scotts sett John plocka upp och snabbt avhopp var flickan i skolan och väljer att hålla sitt avstånd från Kate, tänkte hon precis som alla andra John Tucker groupie i skolan. John börjar bli kär i Kate, och hon är medveten om vad en trevlig kille han är enligt alfa hane mask.  Så vad ska hon göra?
Gå längs med systemet och bryter John hjärta på sin årliga birthday bash som godkänts av den "populära" chics vara med John och bekänna sina synder, eller från båda parter och gå till Scott om han får henne?
Och vem kommer verkligen förlora i slutändan?

John Tucker, Kate, den schemeing trio eller Scott?
Det verkar som alla kommer att förlora deras väl som sabotage av John hjärta spiraler utom kontroll. After all John Tucker Must Die...

Jesse Metcalfe ... John Tucker

Brittany Snow ... Kate

Ashanti ... Heather

Sophia Bush ... Beth

Arielle Kebbel ... Carrie

Penn Badgley ... Scott

Jenny McCarthy ... Lori


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback