Kellan Lutz

Kellan Lutz Talks "New Moon" Kellan Lutz-eller Emmett Cullen som Twilight troende känner honom, som nyligen ställdes för ett foto-shoot med arvtagerska Lydia Hearst för sociala livet Magazine, och det gav honom en chans att sprida mer information om den mycket förväntade Twilight Uppföljaren Nymånadsdagen.
När det visar sig, det finns inget annat än goda nyheter. "New Moon var en mycket avslappnad film för att arbeta på och det hela börjar med hur maklig regissör Chris Weitz är" Lutz noterar, efter den känsla av flera av hans co-stjärnor.
"Det Vibe rullar ner till besättningen och aktörer. Det gör det så lätt när vi har alla arbetat tillsammans tidigare.
Allt var så välorganiserat, vilket gör det lätt för aktörerna att göra vårt jobb.
Vi hade mer tid för att bara skratta och skämta och umgås, det är viktigt att ha en gjuten att geler hur vi gör och du kommer att se att fler i den andra filmen.
" Från alla konton är gjutna blir mer som ett klick. "Det är en dröm!" Lutz ravepartyn. "Vi är alla mycket nära och vistelse närmare ange liksom bort. Vi spelar brädspel, gå ut på middag och bara umgås.
Det är fantastiskt att kunna arbeta med en så talangfull grupp av aktörer." Låt oss dina synpunkter: Vad tycker du om Kellan Lutz foton ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback