Rihannas konsert i Malmö inställd

Jag skulle på Rihannas konsert och innan vi fick beskedet så var det jävligt lång kö utanför som ni ser i bilden ovanför , jag  blev jättebesviken faktiskt men nu hoppas vi på att Rihanna blir bättre och vi får hoppas på att dem ordnar en ny konsert osv.
RIHANNA twittrade ''sorry Malmo'' med den här bilden.

Vet inte om Rihanna åkte med limousin men det körde en vit limousin strax efter halv åtta utanför malmö arenan.

Teckningar By Me

 Hallåå, har mycket på gång nu och jag bloggar lite snabbt o visar er mina teckningar som jag har gjort, vad tycker ni om dem ?

Livet är för kort !


Idag fick jag reda på att en som står mig nära är allvarligt sjuk, har en sjukdom som man inte kan bota, trodde aldrig att det var så :/ Det gjorde att jag insåg att livet är kort o man vet aldrig när det är ens sista dag, så därför ger jag råd till mig själv och andra, skit i stolthet, skit i små saker som tex bråk som inte har någon betydelse, det enda som betyder just nu är att man har varandra..., älska och vara där för en oavsett, se det man har innan man förlorar det! Så istället för att bli ledsen blev jag glad för att jag fortfarande har chansen att förändra på saker som jag har varit för naiv på osv.
♥ ♥ ♥ så all kärlek till den här personen som står mig nära och familjen, jag hoppas att allt löser sig och att du blir bättre! ♥

Katy McAllister - Worth Fighting For


Jag upptäckte den här underbara sångaren igår och jag är helt kär i henne! hennes låtar är så underbara, dem talar vad jag känner inombords! och hennes röst är gullig, lyssna på ''HERE'S TO THE HEARTBREAKERS '' skit bra!!