Celebrities hairstyle


Vill ni ha samma hårstil som kirsten stewart?
Här är typs.

Kirsten stewarts hairstyle

Det första som du kommer att vilja göra för att uppnå Kristen Stewart hår är att sätta en generös mängd mousse i handen och jämnt fördela den i hela håret. Det är viktigt att håret är helt torrt när du gör detta.

stil steg Nästa ta en borste och arbeta till en del håret till vänster. Det är viktigt att välja borsta noga, eftersom medelstora radiell borste verkar fungera bäst när förberedelserna inför denna frisyr.

stil steg nu, du kommer att vilja dra ut hårtork. Ta penseln och dra upp din Bangs, med hårtork, slå Bangs lite till höger och till fronten.

stil steg Nästa vidta samma pensel och sorts vind baksidan av hår under och torrblås avsnittet. Du bör torrblås sidor håret på samma sätt, efter att du har blåst under baksidan av hår.

stil steg Nästa du vill få din curling järn ut. Det är viktigt att curling järn är en stor en. Du kommer att vilja börja med baksidan av hår. I stället för ett allmänt cirkulär wrap på curling järn, wrap håret i en spiral sätt. Detta gör att de lockar till slut loss och vågig, inte alltför snäv. Få de lockar för snäv kan missklädsam till det format som du försöker åstadkomma.

stil steg Nästa du vill flytta till sidor om hår. Du bör curl mitten av håret på samma sätt som du gjorde på baksidan av hår. Sedan hoppar du bara över till den nedre delen av hår och spiral wrap ändarna i de stora curling järn också.

stil steg Nästa ta lite hår vax och tillämpa innehållet på ändarna av hår. Det är viktigt att bara göra det här steget om slutar som det finns andra ämnen som ska användas på mitten längd av håret, liksom lockar mot toppen.

stil steg Nästa du vill ta lite hårsprej och tillämpa den lätt över håret. Detta kommer att säkerställa att håret inte verkar hård. Vill du ha den typ som verkar friska och hoppkudde eftersom detta är vad som är så tilltalande om Kristen Stewart's frisyr.

stil åtgärder Det sista steget som du bör vidta för att lägga till volym och glans till håret är att använda någon spray i konditioneringsanläggning. Du kommer att vilja försiktigt dimma håret minst en gång med hjälp av spray i konditioneringsanläggning.

Som ni ser är det verkligen enkelt att få samma utseende på Kristen Stewart. Allt som krävs är lite kunskap om styling steg och Kristen Stewarts hår kan ditt hår

Imorgon miley cyrus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback