Celebrities tattoos

Angelina jolies tatueringar är en återspegling av hennes personlighet, exotiska och med mer än bara en antydan av farliga sinnlighet. Detta är en kvinna med en kant och en sann älskare av tatueringar. En kvinna som bekänner hon gillar att leka med knivar i sängen och som inte tvekar att namnet på den man hon älskar tatuerad på henne. Och när han utgångar steg åt vänster, tvekar hon inte att laser bort det och ersätta det en ny tatuering.
Några av Rihannas tatueringar innehålla - en musik anteckning på hennes högra vrist, en Fiskarna tecken bakom hennes högra öra, en stjärna inuti hennes vänstra öra, de romerska siffrorna XI IV LXXXVI på hennes vänstra axel och en Sanskrit bön inne på höften. Sedan dess har hon lagt till ytterligare minst fem tatueringar som innehåller en liten skalle med en rosa båge på baksidan av hennes vänstra fot, "shhh ..." på hennes högra pekfinger, "kärlek" på hennes vänstra långfinger, en arabisk fras på hennes bröstkorg område, vilket betyder "Frihet är Gud".
Megan fox har tatuering av månen och sjöstjärnor på på hennes högra vrist, Marilyn Monroe porträtt tatuering på höger arm, "Brian" på bikinilinjen och orden "det var en gång en liten flicka som inte visste att älska tills en pojke krossade hennes hjärta" på hennes vänstra bröstkorgen strax under hennes armhåla och orden "Vi kommer alla att skratta åt förgyllda fjärilar" på hennes rygg axeln, andra i en växande samling.Skådespelerskan jessica alba, har en blomma och en nyckelpiga på nacken, en Sanskrit tecken för lotus blomma på handleden, och en båge tatuering på korsryggen.

De finns mer!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback